SITUAȚIE CRITICĂ ÎN VÂLCEA! AU FOST DEPISTATE CINCI FOCARE DE CORONAVIRUS ACTIVE. PESTE 200 DE PERSOANE DIN CENTRELE DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ AU FOST INFECTATE

Epidemia de coronavirus continuă să facă victime în România. Numărul de noi cazuri se menține la peste 1.000 de persoane infectate zilnic. În același timp în unele județe situația este îngrijorătoare fiind depistate tot mai multe focare de infecție active.

În Vâlcea, în acest moment, există cinci focare active, cel mai multe cazuri înregistrându-se la centrele de Asistență Socială, unde peste 200 de persoane au fost confirmate cu COVID-19. Pe lângă pacienții din aceste centre care au fost infectați, există și multe cazuri în rândul cadrelor medicale.

Cel mai recent focar din Vâlcea a fost descoperit în centrul de la Băbeni, unde au fost înregistrate 10 cazuri de persoane infectate, dintre care șase beneficiari și patru angajați. Focarul cel mai mare a fost înregistrat la centrul Zătreni. Aici au fost depistate peste 100 de persoane infectate.

În urma apariției acestor focare Direcția de Sănătătate a început anchetele epidemiologice.

Vâlcea, cinci focare active

Până în momentul de față, în Vâlcea au fost confirmate 607 cazuri de îmbolnăviri, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Cele cinci unităţi ale DGASPC unde există focare de COVID-19 sunt: Centrul Zătreni – 109 cazuri pozitive, Centrul Bistriţa – 64 cazuri pozitive, Centrul Lungeşti – 21 cazuri pozitive, Centrul Nicolae Bălcescu – 9 cazuri pozitive şi Centrul de recuperare şi reabilitare Băbeni – 10 cazuri pozitive. 

„De la debutul pandemiei şi până astăzi, pe teritoriul judeţului Vâlcea au fost confirmate 607 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 18 au decedat. Ultimul deces datorat infecţiei cu SARS-CoV-2 a fost înregistrat la o persoană internată în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu multiple afecţiuni. De asemenea, până acum, un număr de 406 persoane au fost internate în spital şi 191 s-au externat. În momentul de faţă, în judeţ există cinci focare de COVID-19 în centre rezidenţiale aparţinând DGASPC. Din cele 10 cazuri pozitive la testarea SARS-CoV-2 din cadrul Centrului de recuperare şi reabilitare Băbeni, şase sunt beneficiari şi patru personal medico-sanitar, de îngrijire şi auxiliar”, se arată în comunicatul de presă al Prefecturii.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Sursa: cancna.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com