SITUAȚIE CRITICĂ! UN FOCAR DE CORONAVIRUS A FOST DEPISTAT ÎNTR-UN CENTRU COMERCIAL DIN ROMÂNIA. MAI MULȚI ANGAJAȚI AU FOST INFECTAȚI

Alertă la un centru comercial din Prahova unde a fost depistat un focar de coronavirus. Se pare că mai mulți angajați de pe același raion au fost testați pozitiv cu Covid-19.

a

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat în judeţul Prahova, acesta fiind localizat la nivelul unui raion al unui centru comercial, unde cinci persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. În urma apariției focarului, reprezentanții centrului comercial au anunțat că au luat toate măsurile pentru a elimina orice pericol de răspândire a virusului.

„Conform DSP Prahova, în cadrul unui raion al unui centru comercial de pe raza judeţului a fost identificat un focar, unde au fost confirmate cinci persoane. A fost testat tot personalul din raionul respectiv, s-a dispus izolarea contacţilor, dezinfecţia spaţiului de lucru şi reorganizarea temporară a activităţii cu alţi angajaţi ai centrului respectiv”, se arată într-un comunicat al DSP Prahova.

Zece focare de coronavirus în Prahova

Situația în județul Prahova nu este una tocmai roz. Pe raza acestuia sunt active zece focare de COVID-19, 220 de persoane au fost testate pozitiv.  Șapte dintre focare sunt la agenţi economici, unul la Trezoreria Ploieşti, unul la o secţie a Spitalului de Psihiatrie Voila şi încă unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit datelor comunicate, luni, de Prefectura Prahova, până la acest moment au fost confirmate un număr total de 2.692 de persoane infectate, dintre care 105 au decedat, ultimul deces fiind înregistrat la o tânără de 29 de ani care prezenta comorbidităţi. 

În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 26 de pacienţi COVID-19, dintre care 15 sunt ventilaţi. Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 în Prahova este de 308, dintre care 280 sunt ocupate.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com