SMILEY & GINA, NEDESPĂRȚIȚI ÎN AȘTEPTAREA FETIȚEI. PREZENTATOAREA TV L-A ÎNSOȚIT PE CÂNTĂREȚ CHIAR ȘI LA FRIZER

Artistul nu a fost singur, ci însoțit de Gina Pistol, mama fetiței lui, care ar urma să se nască în februarie.

Smiley s-a dus să se tundă, iar Gina Pistol, deși însărcinată, și-a însoțit iubitul

Smiley, „rebelul” fără mască

Dacă prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a ținut să poarte mască tot timpul, Smiley a fost „rebel” și a renunțat la accesoriul obligatoriu în pandemie. Doar că a fost, așa, de moment, după ce a ieșit din salonul unde părul i s-a retușat, probabil atât cât să nu i se mai urce admiratorii în cap… ”Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund, îmi las și mustață”, au fost cuvintele lui Smiley, pe Instagram, în urmă cu câteva zile. Ei, iată că mustață nu-și lasă Smiley, dar de tuns… -a tuns. Așa, puțin, cât să se vadă că nu s-a certat cu stilistul.

A fost tandru cu Gina Pistol, iubita lui care va aduce primul copil al cuplului, o fetiță mult-așteptată de toată suflarea showbiz-ului. A uitat puțintel de masca de protecție, poate emoționat de drumul către frizerie, dar și de faptul că Gina trebuia protejată. A cuprins-o cu brațul pe după talie și i-a șoptit ceva.

Gina a râs ușor, iar cei doi și-au continuat drumul. Viitoarea mămică s-a protejat, însă, ca la carte, cu o mască neagră mulată pe gură și pe nas. Nu prea mult a zăbovit Smiley pe scaunul unde și-a pierdut vârfurile părului, cu Gina lângă el, așteptându-l. Au ieșit amândoi din clădire și s-au îndreptat către mașină. Acolo unde Smiley a „dirijat” totul, iubită, bagaje, iar apoi cei doi viitori părinți au plecat spre casă.

Smiley și Gina Pistol, nedespărțiți

Smiley și Gina Pistol, sărbători cu zăpadă de anul trecut și mesajul de an nou

Smiley le-a transmis un mesaj fanilor odată cu trecerea în următorul an. A făcut-o, din nou, cu tandrețe, iar beneficiara a fost, ca de obicei, iubita lui, Gina. A luat-o în brațe și, amândoi, s-au arătat optimiști pentru noul an, după ce un 2020 a fost unul trăit în ”condiții deosebite”. ”01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!”, avea să scrie Smiley în dreptul fotografiei. ”Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an”, a continuat mesajul artistului.

Care de sărbători și-a luat iutbita și a ”fugit” din București. În Oltenia au aterizat cei doi, doar că nu au dat de așteptata zăpadă! Cu umorul binecunoscut, cântărețul a adus zăpadă, special pentru iubita lui. A făcut-o, însă, simbolic, cu o fotografie dragă lui. Doar că din alte …timpuri! ”Sunt prin Oltenia. Mă uit la aplicația meteo de o săptămână. Azi ar fi trebuit să ningă. Dar nu ninge, plouă, așa că până la prima ninsoare vă mai las o poză de anul trecut… când ninge?”, scria Smiley în dreptul fotografiei în se juca prin zăpadă cu Gina Pistol.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com