Smiley s-a fotografiat cu fetița lui Josephine într-o ipostază inedită. Wow! Ce făcea Gina Pistol în tot acest timp

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi părinți au avut parte de luni minunate alături de fiica lor și viața lor s-a schimbat complet de când a apărut ea. Celebrul artist a devenit un tătic foarte grijuliu și reușește să aibă grijă de cea mică fără niciun ajutor.

Smiley, un tătic responsabil
Smiley și Gina au devenit părinți în urmă cu câteva luni. De atunci, viața lor a căpătat un alt sens și au parcă au devenit cu totul alți oameni. Prioritățile lor s-au schimbat și acum toată atenția este orientată către ea, pentru a se asigura că are tot ce îi trebuie.

Totuși, Gina revine treptat la obiceiurile ei și își reia activitatea. Smiley o ajută foarte mult în creșterea micuței și îi este alături la orice pas. Juratul de la „Vocea României” le-a arătat celor care îl urmăresc în mediul virtual cum se descurcă în rolul de tată, chiar și atunci când Gina nu îi poate oferi o mână de ajutor.

În timp ce frumoasa prezentatoare era la coafor și se pregătea pentru un eveniment important, Smiley s-a filmat în timp ce o plimba pe Josephine cu căruciorul, pentru ca mama acesteia să poate avea parte de câteva clipe de răsfăț.

Smiley nu se dă înlături de la nicio activitate de părinte și este foarte activ în creșterea micuței. Când iubita lui este ocupată, el e mereu acolo pentru ea să o ajute.

Când ne-o va prezenta Smiley pe Josephine
Tot mai multe vedete și nu numai aleg să nu își expună copiii în mediul online până la o anumită vârstă. Astfel, încă nu am cunoscut-o pe micuța Josephine și asta pentru că părinții ei au decis că este mai bine să o țină departe de ochii lumii.

Totuși, Smiley și Gina nu au rezistat și ne-au mai arătat câte o parte a corpului micuței, dar și zâmbetul senin al acesteia. Din ce s-a putut vedea, am dedus că Josephine are un zâmbet adorabil, dar este prea puțin pentru a ne da seama cu cine seamănă aceasta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com