SMILEY ȘI GINA PISTOL, CRITICAȚI DUR DUPĂ CE ARTISTUL A FOST AMENDAT PENTRU VITEZĂ! FANII AU PORNIT UN SCANDAL MONSTRUOS PE INSTAGRAM

Smiley și Gina Pistol au fost criticați dur pe Internet după ce artistul a fost amendat pentru că a condus cu viteză excesivă. El s-a numărat printre șoferii ghinioniști care au fost trași pe dreapta de polițiști după ce a călcat prea tare pedala de accelerație pe Autostrada București-Constanța. Câțiva dintre fanii cântărețului au pornit un scandal monstruos pe Instagram.

a

Smiley și Gina Pistol, criticați dur după ce artistul a fost amendat pentru viteză

În vârstă de 37 de ani, Smiley, pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria, a fost înregistrat ieri de unul dintre aparatele de radar instalate în cascadă pe Autostrada Soarelui cu 153 de kilometri la oră. Iar la Fetești, el a fost tras pe dreapta de unul dintre agenți care l-a informat în legătură cu faptul că a depășit viteza legată de pe autostradă și l-a amendat cu 580 de lei și a primit trei puncte de penalizare. În plus, cântărețul a fost testat și pentru consumul de droguri și a mărturisit că este pentru prima dată când a fost supus unei astfel de proceduri. În momentul în care a manevrat aparatul, talentatul artist a fost destul de stângaci.

La scurt timp după ce s-a aflat despre gafa lui Smiley la volan, el, dar și Gina Pistol au fost criticați de numeroși fani.

“De aia umblă amicul tău cu 155km/h…???? Inconstienți… pe drumuri de doi lei!!!” și sunt “La ce asfalt e în țară, limita legală ar trebui să fie 100km/h… Și diferenta de 25 până la 155 poate fi limita între viața și moarte. Ești tânăr… viața îți va da multe exemple care o să-mi susțina afirmația!” două dintre comentariile lăsate de internauți la o poză publicată recent de iubita cântărețului; imagine pe care puteți vedea mai jos.

Așa cum era de așteptat, au fost mulți care i-au luat apărarea lui Smiley, iar unul dintre fanii săi a fost ironic la adresa cârcotașilor. Acesta a transmis următorul mesaj:“Pe autostradă, unde limita e 130, el mergea cu 155. Îți dai seama ce crimă împotriva umanității a făcut? Direct spânzurat ar trebui”.

Smiley și Gina Pistol, criticați dur după ce artistul a fost amendat pentru viteză © Instagram
Smiley și Gina Pistol, criticați dur după ce artistul a fost amendat pentru viteză © Instagram

Gina Pistol este însărcinată cu primul copil

“Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat câțiva apropiați ai cuplului pentru publicația Ciao.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com