Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Văduva Melania are grijă de „prințesele” manelistului

Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei

Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Mama Roxanei Dobre este o femeie puternică căruia îi place să aibă grijă de nepoatele sale, inclusiv de Betty, fiica din prima căsătorie a lui Florin Salam. De asemenea, Melania vrea să-și construiască o vilă în Popești Leordeni, iar totul pe banii manelistului.

a

Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Văduva Melania are grijă de „prințesele” manelistului

Soara lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Manelistul se poate considera norocos, având în vedere că este înconjurat de atâtea femei. Florin Salam este logodit cu Roxana Dobre, care i-a dăruit trei fetițe minunate, dar o are alături și pe fiica sa cea mare, Betty Stoian. Mai mult, femeia care are grijă de fiicele sale este chiar mama Roxanei, care a rămas văduvă în urmă cu ceva timp. Melania a fost surprinsă alături de nepoata sa Jaqueline, dar și de Betty. Soacra lui Florin Salam are grijă ca fetele artistului să nu ducă lipsă de nimic. Melania a trecut și la rolul de șofer pentru a le bucura pe nepoatele sale.

Soacra lui Florin Salam conduce o mașină în valoare de peste 100.000 de euro, care este, de fapt, a ginerelui său. Blondina a pornit spre sudul Capitalei, pentru a o duce pe fiica cea mare a manelistului la vila lui Salam. După ce și-a terminat munca de sofer, Melania a mers către o construcție din zona Popești Leordeni, acolo unde se află în șantier de lucru o vilă imensă. Mama Roxanei Dobre a intrat în vilă pentru a analiza stadiul lucrărilor. Melania Dobre vrea să fie în rând cu tinerele din ziua de azi așa că în urmă cu ceva timp a apelat la un medic estetician ca să schimbe ceva la ea.

Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc?

Deși Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de șase ani și au împreună trei copii, cei doi nu s-au căsătorit. De fieacare dată când au vrut să organizeze evenimentul special, a intervenit câte ceva. Acum, cei doi sunt mai deciși ca niciodată să facă acest pas, în ciuda obstacolelor care vor apărea. Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Salam a povestit că la căsătoria cu Fănica, prima sa soție, acesta nu a putut petrecere ca la carte alături de soția sa, pentru că a fost nevoit să plece la cântare chiar în ziua nunții lui. De această dată, Florin Salam își dorește să aibă o căsătorie ca la carte și să aibă și o lună de miere.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com