Șoc în lumea televiziunii. După aproape 20 de ani, Andrei Aradits și soția sa au divorțat

Nimeni nu se aștepta ca ei să se despartă pentru că păreau un cuplu ideal. Într-un interviu recent la Podcastul lui Jorge, Andrei Aradits a spus pentru prima oară adevărul despre căsnicia sa.

a

„Am divorțat. De Dragobete (…) se pronunță pe 13-q5 martie. Ea este în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (…) Andrei Aradits nu o să rupă tăcerea la podcasta.

Actorul locuiește acum cu fiul său, Eric.

„Are BAC-ul acum și mă gândeam că eu în locul lui aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de-atât. E mai înțelept decât eram eu la vârsta lui.”

https://www.youtube.com/embed/LM6c16lS-GM

Anul trecut, soție actorului, de meserie instructor de yoga, a fost plecată pentru cateva luni din țară.

„Recunoaște că nu îi este deloc ușor. „E groaznic, sunt disperat. Eu aveam… Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. E groaznic”, a declarat actorul la PRO TV, care a și dezvăluit când se va revedea cu soția.

„Ea vine în martie, e nenorocire. Am așa programul. Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac trebuie să hrănesc pisicile, sunt cinci. Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici.

După aia încep alea, trebuie să mai fac prin casă, am făcut curat. Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun (n.r. – pe soție) și o întreb pe ce apăs”, a completat el.

Andrei Aradits și soția sa au comunicat întotdeauna și au găsit o cale de a face ca relația lor să reziste, indiferent de piedici. Se pare totuși că nu a fost suficient.

„La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere. Nu e o treabă religioasă această credință, pur și simplu e o chestiune de cuvânt.
Asta cred că reprezintă căsătoria. Am promis”, a declarat Andrei Aradits pentru VIVA!.

Cei doi au un fiu, Eric, în vârstă de 18 ani.

Cei doi au avut o nuntă atipică și au planificat totul în doar câteva zile. Pozele de la biserică le-au fost făcute de un prieten care tocmai își descoperise pasiunea pentru fotografie, iar nunta a avut loc la un renumit fast-food.

„Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: «Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!». Și ea s-a uitat la mine și a zis: «Hai!». Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”, a mai spus actorul din serialul „VLAD”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com