Șoc total pentru turiștii de pe litoral! Mizerie în garsonierele de lux și prețuri exagerate

Sezonul estival este în plină desfășurare și turiștii au luat cu asalt litoralul mării negre, ca în fiecare an. Sunt o mulțime de opțiuni de cazare active, deși prețurile au suferit modificări majore. Unii turiști au fost șocați când au văzut ce se află în garsonierele de lux, în timp ce alții au rămas mască la prețurile exagerat de mari.

Cât costă un șezlong și o bere pe litoralul românesc

Momentan un șezlong poate fi închiriat în medie cu 20-25 de lei. În general, prețurile nu au atins nivelul celor din plin sezon, având în vedere că suntem încă în luna iunie. Turiștii, însă, nu se plâng de nimic.

″Sunt prețuri acceptabile, adică nu mi s-a părut ceva… (O bere – n.red) șase lei nu mi se ceva extraordinar atât de scump, la cazare am dat undeva la 300 de lei pe noapte cu mic dejun inclus″⁣, a mărturisit un tânăr turist, la ProTV.

În loc de lux au găsit condiții mizere

Doi părinți din București au decis să organizeze o vacanță pe litoral alături de fiul lor de doar trei ani. Au optat pentru o garsonieră de lux, unde sperau că vor avea parte de toate condițiile necesare șederii lor, intimitate și pentru care au plătit 300 de lei pe noapte.

Când au ajuns acolo, au avut parte de șocul vieții lor: garsoniera nu era cea pe care au rezervat-o și nu părea a fi deloc una de lux, pentru că era foarte multă mizerie, praf în exces și nu funcționa nici măcar apa caldă. Mai mult, în apartament nu existau nici produse pentru strictul necesar precum saci menajeri, burete sau detergent și toate vasele erau foarte mizerabile

„Ni s-a dat o altă garsonieră, nu cea rezervată. Aceasta în care am fost cazați nu avea apă caldă deloc, nu se făcuse curat în ea, era un praf de nedescris. Deși garsoniera era de lux, nu aveam saci menajeri, burete și detergent de vase ca să spăl paharele foarte murdare de la bucătărie, ca să le putem folosi. Terasa era foarte prăfuită și fără uscător pe care să ne punem lucrurile ude.”, spune turista.

Au fost alungați din garsonieră

Pentru că li se părea normal să beneficieze de condițiile pentru care au plătit, au anunțat gazda de toate nemulțumirile pe care le aveau și toate minusurile care existau în garsonieră. Bărbatul a venit la fața locului și nu a reușit nici chip să rezolve problema cu apa caldă, moment în care a cedat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com