Șoc uriaș în familia lui Emi Pian. Incredibil ce s-a întâmplat la mormântul interlopului

Rudele lui Emi Pian sfidează regulile pandemiei. Au mers la mormântul interlopului și au făcut grătar. Angajații cimitirului, însă, nu s-au lăsat mai prejos și au sunat la poliție. Oamenii legii au venit la fața locului și au aplicat amenzi.

Grătar la mormântul lui Emi Pian

În plină pandemie de coronavirus, rudele lui Emi Pian au făcut un gest care sfidează regulile anti-covid. S-au adunat la mormântul interlopului și au făcut grătar. Angajații cimitirului nu au trecut cu vederea acest lucru și au alertat autoritățile. Poliția s-a deplasat la fața locului și a aplicat amenzi în valoare de de 2.500 de lei, câte 500 de persoană.

Cum a murit Emi Pian

Moartea lui Emi Pian, liderul Clanului Duduienilor, a șocat toată suflarea interlopă. El fost ucis de Richard Gheorghe, un membru al unui alt clan, după o partidă de barbut. După uciderea tatălui său, Aly Duduianu nu-și mai revine. Băiatul care are doar 21 de ani, a văzut cum tatăl lui s-a bătut și apoi a fost ucis de cel din clanul rival. Potrivit informațiilor din presă, fiul lui Emi Pian este atât de marcat de cele întâmplate, încât refuză, se pare, să mănânce și să doarmă. Mai mult chiar când a fost audiat de procurori ca martor în dosarul uciderii tatălui său, el a căzut pur și simplu din picioare. Se pare că el s-ar fi prăbușit de durere în fața polițiștilor, chiar în timp ce trebuia să dea declarații.Aly Duduianu ar fi mărturisit că nu mănâncă de zile întregi și că se gândește în permanență la tatăl său, Emi Pian.

”A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, a povestit o sursă pentru impact.ro.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com