ȘOCANT! O bunică de 65 de ani s-a măritat cu fiul său adoptiv

Caz șocant în Indonezia! O femeie în vârstă de 65 de ani s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, care este cu 41 de ani mai tânăr decât ea. Femeia l-a convins pe tânăr să o ia de soție.

a

Caz șocant în Indonezia! O femeie s-a căsătorit cu fiul său adoptiv

Mbah Gambreng, o femeie în vârstă de 65 de ani dintr-o provincie a Indoneziei, a șocat întreaga planetă după ce a făcut un gest șocant.

Aceasta a decis să se căsătorească cu fiul său adoptiv, care este cu 41 de ani mai tânăr decât ea. Ardi Waras, în vârstă de 24 de ani a acceptat să o ia de soție pe mama sa adoptivă.

Conform acesteia, s-a îndrăgostit de fiul său adoptiv la scurt timp după adopție, acesta împărtășindu-i iubirea după un an de conviețuire.

Mbah, nu a fost căsătorită niciodată, și mai are trei fete adoptive, acestea fiind măritate și au copii.

Având în vedere diferența de vârstă, Mbah i-a propus lui Ardi să-l adopte, iar acesta nu a avut nimic împotrivă.

Ardi a aflat că de fapt mama sa adoptivă, îl iubește și a decis să o ia de soție. ”Eu nu mi-am pus niciodată în gând să mă mărit cu el. Pur şi simplu am ajuns la asta. Nu demult, mi-a spus că vrea să se însoare. M-am întristat, dar nu i-am spus nu o face. Aş fi acceptat, ca orice mamă care vrea să-şi vadă fiul fericit. Mare mi-a fost mirarea când, de fapt, Ardi mi-a cerut mie mâna. Nu am putut să-l refuz”, a povestit bunica Mbah Gambreng.

La nuntă, Mbah și Ardi s-au comportat ca doi adolescenți îndrăgostiți

Nunta dintre Mbah și Ardi a avut loc în Sumatra de Sud iar pozele de eveniment a făcut înconjurul lumii. Cei doi miri, s-au privit în ochi și s-au ținut de mână ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Conform tradiției islamice, mirele este obligat să plătească un fel de zestre în valoare de 100.000 de rupi indoneziene.

Tânărul a declarat că se simte cel mai fericit și că nu ar lăsa-o pe Mhab nici pentru cea mai frumoasă și tânără femeie din lume.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com