Șocul trăit de un bucureștean. A găsit o geantă într-un mall din Capitală, dar incredibil ce a făcut cu ea

Au avut loc multe întâmplări ciudate cu obiecte pierdute, dar cea mai recentă a șocat o țară întreagă. Gestul unui bucureștean a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, pentru că nu a stat deloc pe gânduri și a luat o decizie inteligentă când a găsit o geantă. A fost atât de inspirat, că a dus sarcina la final și toată lumea a fost fericită.

a

Ce a găsit un bucureștean într-o geantă

Un bucureștean care se afla în Mall Afi Cotroceni a avut parte de o surpriză de proporții. Bărbatul se afla la cumpărături și, la un moment dat, s-a oprit pe o bancă să se relaxeze. Mare i-a fost mirarea când, chiar lângă el, a găsit o geantă. A verificat dacă nu cumva este proprietarul acesteia în zonă și, când s-a asigurat, a luat-o.

Bucureșteanul a găsit în geantă câteva haine noi, o pereche de pantofi, acte și 5.000 de lei, dar nimic nu sugera cine ar fi putut lăsa geanta acolo. Era clar că posesorul o uitase din greșeală, nu intenționat, dar nu știa ce să facă, pentru că nu exista niciun detaliu exact, care să îl trimită la o persoană anume.

Cum a găsit proprietarul genții

Bărbatul și-a dat seama că o să fie greu să găsească proprietarul, dar nu a renunțat și a analizat conținutul mai bine. Norocul lui a fost că s-a uitat atent și pe bon, unde a văzut că plata a fost efectuată cu cardul, iar numărul acestuia apărea pe hârtie. Munca i-a fost ușurată de faptul că toate cumpărăturile au fost făcute de la același magazin, motiv pentru care a mers direct la sursă.

Bucureșteanul a atras atenția asupra numărului de card, a dat toate detaliile angajaților din magazin și a lăsat geanta acolo, la casierie, în speranța că cineva o să vină după ea. S-a asigurat că pune anunțul pe toate grupurile de obiecte pierdute de pe rețelele de socializare, sperând că cineva se va autosesiza și va veni să își ridice bunurile.

Persoana care a pierdut geanta trebuia să facă dovada că îi aparține, cu ajutorul cardului. Dacă dovedea că pe card era același număr ca pe bonul de cumpărături, era liberă să își ia bagajul. Zis și făcut, pentru că o femeie s-a dovedit a fi deținătoarea, care susține că a vrut să se odihnească, dar a ajuns în această situație.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com