Şoferul din Baia Mare depistat cu şapte droguri diferite a ieşit negativ la toate analizele de laborator - RADIO FX NET

Şoferul din Baia Mare depistat cu şapte droguri diferite a ieşit negativ la toate analizele de laborator

Totul s-a întâmplat duminică, 29 ianuarie, în jurul orei 02.00, atunci când şoferul, care face ride-sharing în Baia Mare, a fost tras pe dreapta de un echipaj al Biroului Rutier Baia Mare.

Pentru că ştia că nu a consumat substanţe interzise şi nici nu a consumat alcool, şoferul a fost de acord cu probele DrugTest şi etilotest.

Nu mică i-a fost mirarea când a aflat de la agenţi că a fost depistat pozitiv la şapte tipuri de droguri.
Astfel, el a fost dus la spital, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice, dar şi la Poliţie unde i-a fost deschis un dosar penal şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

“Cu ocazia controlului efectuat, organele de poliție l-au testat (…) cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, (…) a fost testat cu aparatul Drug Test marca AquillaScan WDTP-10 (…), iar la ora 2.38, rezultatul testului a ieșit pozitiv pentru consum de COC, MET, BZP, THC, MDMA, MTD și KET, recomandandu-se analize de laborator.

Ulterior, (…) a fost condus la Spitalul Județean de Urgență ”Dr Constantin Opriș” din Baia Mare unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină în vederea determinării prezenței în organism a unor substanțe psihoactice.

Potrivit buletinului de analiză toxicologcă nr. 72/2023 al Institutului de Medicină Legală Cluj Napoca, examenul toxicologic efectuat pe monstra de sânge recoltată la ora 3.05 a fost negativ pentru amfetamine, catinone (mefedronă), metadonă, cocaină și tetrahidracanabinoli (THC).

De asemenea, examenul toxicologic efectuat pe monstra de urină recoltată la ora 3.07 a fost negativ pentru: amfetamină, metamfetamină, MDMA, mefedronă tetrahidrocanabinoli (THC), ketamină, metadonă, cocaină, AB-PINACA, morfină și alți derivați opiacei.

Examenul toxicologic efectuat pe proba de urină a fost negativ pentru amfetamine și catinone (mefedronă)”, se arată în decizia procurorului de clasare a dosarului penal.

Astfel, şoferul şi-a recuperat permisul de conducere, cât şi accesul la aplicaţia prin care face taxi în Baia Mare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com