SOFIA VICOVEANCA, REACŢIE DISPERATĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ A FOST INFECTATĂ CU CORONAVIRUS! MESAJUL HALUCINANT: „JIGODII…”

Sofia Vicoveanca locuiește în municipiul Suceava, oraș aflat sub carantină totală din cauza coronavirusului. Pe 1 aprilie, în mediul on-line, o persoană necunoscută a lansat un zvon potrivit căruia interpreta de muzică populară este infectată cu COVID-19. Imediat, artista a primit sute de mesaje de susținere, la fel ca și fiul ei, Vlad Micu.

Ulterior, Sofia Vicoveanca (78 de ani) a avut o reacție disperată și a scris un mesaj halucinant pe contul personal de socializare. Din fericire, artista nu are nicio problemă de sănătate, precizând că zvonul lansat este unul fals, lansat de o “jigodie”.

Prieteni dragi ,

De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB că S.V. (adică eu) este infectată cu VIRUS în stare gravă… Acelui care a ‘scornit’ aşa o MINCIUNĂ, îi zic: ‘nu săpa groapa altuia, că pici în ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ați trimis multe comentarii (pt. care vă mulțumesc din inimă)… SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)… şi stau de vorbă cu d-stră ZILNIC.

Dacă vă este la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile d-stră acest mesaj… să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi…!

Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare… şi Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.

Sursa: cancan.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !