Sofia Vicoveanca, totul despre drama vieții sale. De ce nu s-a recăsătorit artista

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe de muzică populară din țara noastră. Celebra interpretă a avut o viață extrem de grea și a trecut prin multe experiențe neplăcute, dar cea care a marcat-o a fost moartea soțului ei, peste care nu a putut trece nici până în ziua de azi. Artista a refuzat să se mai căsătorească, deși au existat pretendenți.

Sofia Vicoveanca nu a vrut să-și refacă viața

Sofia Vicoveanca și Victor Micu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Pe cei doi îi leagă ani de dragoste și multe amintiri plăcute, dar pentru bărbat, viața a fost mai scurtă decât se aștepta. El a decedat în aprilie 2001, la vârsta de 70 de ani, ceea ce a marcat-o pe artistă.

În tot acest timp, artista nu și-a mai refăcut viața. Deși ar fi existat mulți bărbați care au curtat-o și și-ar fi dorit să aibă o relație cu ea, cântăreața nici nu s-a gândit să o ia de la capăt după ce a pierdut cea mai dragă ființă. Ea și-a dedicat tot timpul carierei sale de succes, pentru a uita de durerea pe care o are în suflet.

„Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ‘își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă’, știa să mă ajute și să mă sfătuiască’, a spus Sofia Vicoveanca despre soțul său.

Artista nu cântă în luna aprilie

Sofia Vicoveanca și Victor Micu au avut o relație specială. Ea l-a considerat mai mult decât un soț, cel mai bun prieten, un mare sprijin, bărbatul pe umărul căruia putea să plângă în orice clipă. Când a plecat, a simțit că Dumnezeu i-a luat tot ce avea mai de preț.

Artista a declarat în trecut că nu cântă niciodată în luna aprilie, pentru că este perioada în care nu se simte deloc pregătită pentru a urca pe scenă. În luna aprilie și-a pierdut atât mama, cât și soțul. Când se apropie acea perioadă, simte că nimic nu merge și nu mai poate cânta, pentru că a avut o relație specială și cu mama sa, pe care a pierdut-o cu peste 30 de ani în urmă.

”În luna aprilie pur și simplu rămân fără voce. De aceea evit să-mi pun spectacole în acea perioadă. Am o legătură specială și cu măicuța mea, care a murit pe 24 aprilie 1990”, ne-a mărturisit Sofia Vicoveanca.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com