AD

ACTUALITATE

Soldații ruși au amenajat un bazar unde vând bunurile furate de la ucraineni, de la jucării, la autoturisme

todayaprilie 3, 2022

Background
share close
AD
AD
Soldații ruși au amenajat un bazar unde vând bunurile furate de la ucraineni, de la jucării, la autoturisme

Soldaţii ruşi au înfiinţat o piaţă în Belarus unde vând lucrurile furate din casele ucrainenilor, transmite Direcția de Informaţii al Ministerului ucrainean al Apărării.

Într-un oraș din Belarus, trupele de ocupație au amenajat un bazar special, unde vând „prăzi de război”, aducă bunuri furate din Ucraina, a scris susra citată, pe Facebook și Twitter. Încă de la începutul războiului din Ucraina, pe reţelele de socializare au circulat mai multe postări şi informaţii care arătau că soldaţii ruşi fură din magazine, bănci şi din casele ucrainenilor.

Printre articolele furate și vândute se numără jucării, autoturisme, bijuterii scumpe, valută, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, motociclete, biciclete, cosmetice, vase, covoare şi opere de artă.

„Adică tot ce au obţinut prin jefuirea civililor din Ucraina”, spun oficiali ucraineni.

În plus, arată sursa citată, soldații încearcă și să schimbe valută furată, respectiv dolari și euro, dar, din cauza restricțiilor, localnicii sunt reținuți și îi îndrumă spre băncile din zonă.

Războiul din Ucraina a intrat în ziua cu numărul 39  și nu pare să dea semne că ar înceta prea curând. Duminică dimineața au fost înregistrate mai multe explozii în portul Odesa, cel mai mare port al țării.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, de la începerea conflictului din Ucraina și până vineri, 4.328 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România. Acești cetățeni beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislația națională.

La acel moment moment, gradul de ocupare al centrelor de cazare ale IGI este de 79,8%. În ceea ce privește traficul prin punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore anterioare, în România au intrat 17.981 de mijloace de transport și 59.973 de persoane, dintre care 8.277 de cetățeni ucraineni.

Sursa: https://www.gandul.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com