AD

Uncategorized

Solicitare halucinantă a Mitropoliei Moldovei. Îi cere președintelui Dodon să îi apere de microcipare

todaymai 19, 2020 2

Background
share close
AD
AD

Biserica Ortodoxă din Moldova (BOM) i-a cerut în mod oficial președintelui Igor Dodon să nu permită microciparea locuitorilor prin intermediul unui eventual vaccin împotriva Covid-19.

”Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova (BOM) solicită lui Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Ion Chicu să „asigure drepturile omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în considerație informația prezentată de către oamenii de știință despre pericolul acestora, precum și îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul și a proorociilor Sfinților Părinți”, scrie Deschide.md

Astfel de prevederi se regăsesc într-o adresare „privind legalitatea unei eventuale vaccinări obligatorii ca efect al virusului SARS-COVID-19”.

BOM: Bill Gates, ”un criminal împotriva umanității”

BOM vorbește în documentul oficial trimis autorităților despre ”infractorul internațional Bill Gates”, despre care susține că este ”un criminal împotriva umanității” și ”a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India.

„În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internațional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanității, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susține ideea de genocid pentru reducerea populației planetei”, se arată în documentul care poate fi consultat și pe site-ul Mitropoliei Moldovei.

Sinodul de peste Prut spune că tehnologia 5G, dezvoltată de Bill Gates, permite controlarea oamenilor de la distanță, printr-un vaccin care introduce în corp nanoparticule.

BOM mai afirmă că această tehnologie a dus la apariția coronavirusului ”care a întors pe dos înteaga planetă”.

Microciparea, impusă de organizațiile sorosiste

”Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță. Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”, se mai arată în documentul BOM.

Sinodul bisericesc s-a arătat îngrijorat și de faptul că „microcipare ar putea fi impusă prin lege și prin propaganda organizațiilor sorosiste care conduc societățile respective”.

Sursa: stirileprotv.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 21


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com