Sora Denisei Răducu a povestit ce făcea artista cu banii câştigaţi la începutul carierei în muzică - RADIO FX NET

Sora Denisei Răducu a povestit ce făcea artista cu banii câştigaţi la începutul carierei în muzică

Sora Denisei Răducu a dezvăluit în cadrul unui interviu cum era regretata artistă la începutul ei în lumea muzicii, dar şi cum îşi cheltuia banii obţinuţi în urma cântărilor. Adelina Răducu a mai spus că vedetei îi plăcea să se îmbrace lejer atunci când ieşea pe stradă şi prefera să nu-şi pună strop de fard pe faţă.
Denisa Răducu şi-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă şi, deşi, spectacolele o cam epuizau, ea nu s-a plâns niciodată despre asta. Sora regretatei cântăreţe a mărturisit în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva ani că toţi banii câştigaţi la concerte îi aducea acasă şi nu prea ştia cum să-i managerieze.

“Denisa şi-a ajutat întotdeaua familia. Când a început să cânte era prea mică să gestioneze banii, aşa că toţi ajungeau în casă, la mama. Când a mai crescut a început să-şi cumpere haine, cosmetice. Îi plăcea foarte mult să fie la modă, era întotdeauna cochetă şi elegantă, dar nu a fost niciodată genul de fată care să investească toţi banii în îmbrăcăminte scumpă. A fost extrem de modestă, s-a mulţumit cu strictul necesar. Când ieşea pe stradă prefera să se îmbrace cât mai lejer cu putinţă şi umbla de multe ori nefardată. La cât de frumoasă era, nimeni nu a observat vreodată asta”, a povestit Adelina Răducu, sora Denisei, jurnaliştilor de la Revista Taifasuri.
Geta Dovleac şi Emilian Răducu, părinţii divorţaţi ai vedetei, nu au putut trece peste neînţelegeri şi au avut discuţii aprinse chiar înainte ca fiica lor să fie înmormântată. sursa: http://spynews.ro

5 calități pe care le posedă un bărbat care are alături o femeie adevărată

Foarte multe femei sunt de părere că nu frumusețea este cea care contează la un bărbat, ci încrederea, bunătatea și inteligența au mai mare valoare. Însă foarte multe femei nu înțeleg că anume de comportamentul lor depide cum se vor comporta bărbații și dacă vor poseda acele calități pe care ele le prețuiesc atât de mult.
Bărbatul nu iubește atât de mult femeie, precum iubește tot ceea ce simte atunci când se află ea în jurul lui. Anume de asta pentru bărbați adevărata femeie nu este cea mai frumoasă, nu este cea mai deșteaptă și desigur, nu este cea mai de succes. Adevărata femeie este cea care îi oferă bărbatului nu doar inteligență, nu doar succes, nu-i oferă doar corpul său, dar îi oferă și stare.
Cu alte cuvinte, femeia care poate să trezească într-un bărbat anumite stări este cea pe care el o va iubi mereu. Anume această stare trezește în bărbat femeia care savurează din plin prezența lui și este mândră de el. Și anume către această stare, bărbatul se va lupta să ajungă întotdeauna.
Ce calități capătă un bărbat atunci când lângă el se află o femeie adevărată?
1. Vorbire frumoasă
Vorbirea frumoasă apare la bărbat atunci când femeia lui vorbește delicat și plăcut cu el. Adică, el se molipsește de la femeia lui. Dacă femeia va vorbi vulgar cu bărbatul său – el îi va vorbi la fel de dur și vulgar.
2. Capacitate de muncă înaltă
Dacă femeia va crea în casa lor o atmosferă liniștită, care îi va permite soțului să se relaxeze și să se odihnească acasă, atunci logica, memoria, funcțiile psihice ale bărbatului se vor îmbunătăți și astfel îi se va schimba statutul în societate.
3. Gândire logică
Dacă femeia va accepta să-și asculte soțul, el va avea o gândire mai logică. Dacă femeia încearcă să-și conducă soțul sau să-l reeduce, el își va pierde această capacitate în momentele când se va certa cu ea.
4. Motivație
Dacă femeia va arăta că îi pasă de bărbatul său, că o interesează viața lui și tot ceea ce este legat de el, atunci el va fi motivat să atingă noi scopuri și obiective pentru ca să-și facă iubita mândră de el. Însă dacă femeia este de părere că interesele bărbatului ei sunt niște aiureli, ea îi va bloca astfel orice dorință a bărbatului de a demonstra de ce este în stare.
5. Răbdare
Dacă femeia rabdă defectele soțului ei, el la fel va deveni răbdător la emoțiile și capriciile ei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com