Sora Lidiei Buble, Lorena Buble a fost la un pas de moarte: ”Lidia m-a scăpat pe gresie, din brațe”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena Buble a povestit pe Instagram cum artista a scăpat-o din brațe la doar două săptămâni după ce a venit pe lume, dar și cum mama sa a refuzat să o avorteze în pofida insistențelor medicilor. Aceștia spuneau despre Lorena că se va naște cu handicap și că va fi o povară. Totodată, i-au spus femeii că nu ar putea supraviețui la naștere.

a

Sora Lidiei Buble a fost la un pas de moarte

Lorena Buble a povestit urmăritorilor ei pe Instagram că Lidia, sora ei a scăpat-o din brațe la două săptămâni de la naștere. Mai mult, Lorena a detaliat cum mama sa, o fire foarte credincioasă, a ales să o păstreze în pântec, deși medicii i-au spus că la naștere va muri ori ea, ori copilul, informează peroz.ro.

Lorena a relatat cum mama sa a mai avut încă doi copii înaintea ei, dar i-a pierdut. Iar la venirea sa pe lume, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, nici ei, nici mamei sale. Mai mult, aceștia i-au precizat mamei ei că Lorena se va naște cu handicap.

”Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini, de asta e diferență mai mare de vârstă intre mine și Diana. Medicul i-a spus: ”Doamnă Buble, dacă păstrați sarcina, o să muriți ori dumneavoastră, ori copilul”.Eu trebuia să ies oricum cu un handicap”, a povestit Lorena .

Totodată, sora mai mică a Lidiei Buble a explicat că mama sa s-a rugat foarte mult, după cele auzite din partea doctorilor. Și, iată că la naștere și ea și Lorena au supraviețuit.

“Copilul va avea o viață chinuită, dumneavoastră la fel, faceți avort”, a mai spus medicul, dar mami a refuzat. Chiar putea să moară la naștere, dar a ales să mă păstreze. S-au rugat foarte mult pentru mine. Eram neagră la față, înghițisem lichid, aveam cordonul înfășurat de 3, 4 ori în jurul gâtului. Am fost foarte sănătoasă. Nu am niciun handicap”, a spus Lorena Buble.

Lidia a scăpat-o pe Lorena din brațe

Totul s-a întâmplat în timp ce artista o arunca și o prindea de sus pe sora sa, care era născută de doar două săptămâni. La un moment dat, nu a mai prins-o, iar Lorena s-a lovit destul de grav de la bărbie până la ceafă, după ce a căzut pe gresie. Ca printr-o minune, după multe rugăciuni ale fraților, rana de la cap s-a vindecat.

”Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut – am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un momentdat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com