Sora lui Iancu Sterp e gravidă și va naște în curând! Culiță și-a anunțat mama: “Știu că îți dorești și nepoți, dar am așa o presimțire că nu mai durează mult și vei avea!”

Sora lui Iancu Sterp e gravidă, fiind prima dintre frați care va deveni părinte. Iancu are un frate, pe Culiță, și două surori, Ileana și Geta. Ileana s-a măritat anul trecut cu iubitul ei, Daniel, iar la nuntă a făcut o fotografie, în rochia de mireasă, alături de frații ei. 

a

Recent, mama copiilor, doamna Geta,și-a aniversat ziua de naștere, iar Culiță i-a scris un mesaj emoționant. “Eu, Iancu , Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi!”, a postat Culiță.

Sora lui Iancu Sterp e gravidă: „Ai trăit bucuriile și necazurile noastre”

“Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru, ai vărsat lacrimile noastre, ai suferit în locul nostru. ”, a mai scris Culiță.

„Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale”, a continuat fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Sora lui Iancu Sterp e gravidă. Ileana e cea care va deveni mămică

“Ești singura persoana la care alergăm daca avem necazuri , pentru că mai bine ca tine nu ne înțelege nimeni! Ai fost si rămâi cel mai bun prieten al nostru , nu doar MAMA! Atât cât vom avea zile pe pământ o să te iubim si o să te avem în grijă la fel cum ne-ai avut si tu pe noi! Tu ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea!”, a încheiat Culiță Sterp.

La final, fratele lui Iancu Sterp  a scris un Post scriptum în care și-a anunțat mama că va deveni, în curând, bunică. Culiță nu a menționat cine anume din familie va naște, dar este clar că cea care va deveni mămică este Ileana. “P.S. Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea!”, i-a transmis Culiță Sterp mamei sale.

Sursa: radical.wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE