Sorin Niculescu, primele declarații despre despărțirea de Anda Adam: ”E liberă să facă ce crede!”

Anda Adam și Sorin Niculescu trec printr-o perioadă extrem de grea acum. Deși de mult timp se vorbește despre divorțul și separarea lor, abia acum sunt evidente lucrurile. Cei doi nu mai sunt împreună, Anda are deja o nouă relație și fostul ei soț a făcut primele declarații despre despărțire.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit

Anda Adam și Sorin trăiesc cea mai grea încercare din viața lor. De mai bine de un an există probleme între ei și se tot vorbea despre divorț, dar niciodată nu au recunoscut asta. Anda susținea că lucrurile merg bine între ei și nu se pune problema de divorț, dar între timp și-a schimbat atitudinea.

După ce au existat mai multe speculații privind o posibilă despărțire între Anda Adam și Sorin Nicolescu, cel din urmă recunoaște, în final, cele întâmplate. Bărbatul a recunoscut, indirect, că între el și Anda nu mai este nimic, decât copilul lor.

Sorin a precizat clar că nu va face declarații despre acest eveniment neplăcut, pentru că niciodată nu i-a plăcut să-și expună viața, nici măcar atunci când a avut motive de bucurie. Fostul soț al Andei spune că ea este liberă să facă orice vrea și nu o va ține cu nimic în loc.

‘Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!’, a declarat Sorin Niculescu.

Sorin a spus că Anda l-a ajutat foarte mult în viață și l-a iubit cu adevărat în cei mai bine de 6 ani de relație și, indiferent de ce se va întâmpla, va rămâne un om special pentru el.

Anda Adam și noul iubit

Anda Adam are deja un nou iubit, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare. Deși s-a speculat de mult timp că Anda Adam ar fi o femeie singură, ea sau soțul ei au preferat să nu discute acest subiect în public.

Totul s-a terminat acum și actualul iubit al Andei este foarte încântat de ea. A pus o poză cu ei doi, cu descrierea: „Inima mea”, semn că lucrurile deja sunt serioase și au apărut și sentimentele.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com