Soția lui Florin Condurățeanu este răpusă de durere. Nu i-a fost alături în ultimele clipe de viață

Florin Condurățeanu a plecat dintre noi de câteva zile. Moartea lui a provocat durere în rândul fanilor și cunoscuților, dar mai ales în rândul familiei. Jurnalistul avea 71 de ani și a murit fulgerător, după ce i s-a făcut rău, chiar în brațele fiului săi. Soția este răpusă de durere și nu își mai poate reveni.

a

Soția lui Florin Condurățeanu nu-și revine din șoc

Florin Condurățeanu urmează să fie condus pe ultimul drum, iar familia nu își poate reveni din șoc. Gabriela, soția lui, este complet răpusă de durere și nu își poate explica cum de omul alături de care a fost o viață a plecat de lângă ea atât de repede.

Gabriela spune că Florin a fost mereu un luptător și voia să lupte singur. De fiecare dată când se simțea rău, spunea că voința și puterea îl vor vindeca și nu voia să meargă imediat la medic. În ultima vreme se mai simțise rău, dar nimeni nu se gândea că se va întâmpla așa ceva.

Soția lui Condurățeanu spune că în ziua respectivă vorbise cu el și spunea că nu se simte bine, dar acea stare persista de aproximativ două luni. Deși îl îndemna mereu să facă analize, el refuza și dădeau vina pe caniculă, spunând că își va reveni. Soția regretă că nu i-a fost alături în ultimele momente de viață și se gândește cât de greu îi va fi să reziste fără el, fără glumele și starea lui pozitivă.

”Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva.

Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd! Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit”, a spus aceasta.

Ultimele cuvinte ale lui Condurățeanu

Fiul lui Florin a fost cel care i-a fost alături în ultimele momente. Jurnalistul i-ar fi cerut să-l ia de la birou pentru că nu se simțea bine, dar nimeni nu se gândea că acela este sfârșitul. Deși în mașină spunea că se simte mai bine, înainte de a intra în casă i s-a făcut din nou rău și a căzut.

A sunat imediat ambulanța și când medicii au ajuns, l-au găsit conștient. A încercat toate modalitățile pentru a-l ține în viață, dar în scurt timp și-a dat ultima suflare. Răzvan spune că dorința tatălui său a fost să moară la locul de muncă și așa a și fost.

“În amintirea mea rămâne tata. Îmi amintesc cum ajuta pe toată lumea, era omenos. A fost un mare om de presă, mergeam pe stradă și întorcea toată lumea capul. Sunt mândru că mă cheamă Condurățeanu. Am avut multe amintiri frumoase. Cele mai frumaose erau când mergeam împreună în vacanțe. Ultima dorință a fost: Vreau să mor la ziar și să mor în picioare”, a spus fiul lui Condurățeanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com