Soția lui Mihai Constantinescu l-a visat. Ce i-a spus acesta în vis. Îți dau lacrimile

Soția lui Mihai Constantinescu a povestit că a l-a visat pe fostul său care a murit și care lăsat un mare gol în sufletl ei. Aceasta a fost invitată la „Vorbește lumea” și a povestit că l-a visat pe soțul său și i-a transmis un mesaj important pentru a o încuraja.

a

Visul Simonei Constantinescu, ce i-a transmis Mihai

Simona Constantinescu a povestit la Vorbește Lumea că l-a visat pe Mihai Constantinescu, care i-a povestit în vis că este bine acolo unde se află. De asemenea acesta i-a mai spus în vis că se simte bine și că este mai bine că a plecat. A rugat-o să nu fie tristă și să nu se simtă singură că el  o protejează de acolo de sus.

În timpul vieții acesta o alinta cu „Îngerașul meu” și așa s-a încheiat visul Simonei cu răposatul ei soț Mihai Constinescu.

Simona continuă să promoveze muzica artistului pe conturile de socializare și pregăteste lansarea unui album, pe care Mihai l-a pregătit pentru cei mici. Lansarea va avea loc pe Youtube.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com