Soțul Vulpiței își aniversează ziua de naștere! Vor petrece în carantină

Viorel Stegaru, jumătatea masculină a cuplului extrem de mediatizat în ultima jumătate de an, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Soțul Vulpiței nu va face mare petrecere, întrucât se află în carantină la domiciliu. Chiar și așa, soția lui a ținut să anunțe că e ziua lui, printr-o postare pe Instagram.

a

Soțul Vulpiței își aniversează ziua de naștere! Vor petrece în carantină

Astăzi este ziua de naștere a lui Viorel Stegaru – soțul Vulpiței. El și soția Veronica, cunoscută sub numele de Vulpița, vor petrece în carantină, în locuința lor din Capitală. Cei doi au fost diagnosticați cu noul coronavirus și acum sunt izolați la domiciliu.

Mai au câteva zile de petrecut acasă și, cel mai probabil, imediat după vor reveni pe micul ecran. Au destui fani care abia așteaptă să-i revadă, mărturie stând mesajele pe care le primesc cei doi pe Instagram.

Veronica și Viorel s-au făcut cunoscuți prin aparițiile televizate în emisiunea Acces Direct, prezentată de către Mirela Vaida. Cei doi și-au pus pe tavă relația, cu suișuri și coborâșuri, fapt care, se pare că a prins bine la public.

În această perioadă, emisiunea Acces Direct a fost pusă pe pauză, după ce în echipa care pregătește acest format au fost infectate mai multe persoane.

Cine sunt soții Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru sunt originari din județul Vaslui, comuna Blăgești. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani.

În ianuarie 2020, într-un interviu realizat pentru ziarul vasluian Vremea nouă, Veronica a declarat că a fost răpită de trei bărbați și violată de unul dintre aceștia, acuzând Poliția Locală de mușamalizarea incidentului.

Pe 13 ianuarie 2020, soții Stegaru au fost invitați pentru prima dată la emisiunea Acces Direct. De atunci, au continuat să apară pe micile ecrane.

Conform unei estimări făcute de Pagina de media, televiziunea ar fi avut încasări cuprinse între 350,000 și 400,000 de euro, datorate episoadelor de Acces direct în care a apărut cuplul Stegaru.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com