Speak, experiență înfiorătoare în apartamentul fostei iubite: „M-am trezit și am văzut un cap de ceva”

Speak a vorbit în premieră despre o experiență înfiorătoare pe care ar fi trăit-o chiar în apartamentul fostei sale iubite. Fostul concurent de la „Asia Express’ a povestit că în locuința respectivă ar fi fost foarte multe energii negative, motiv din cauza căruia s-ar fi certat constant. De vină ar fi fost niște decorațiuni atipice, mai exact niște măști. Iată confesiunea cântărețului!

a

Speak a vorbit în premieră despre o experiență înfiorătoare pe care ar fi trăit-o chiar în apartamentul fostei sale iubite. Fostul concurent de la „Asia Express’ a povestit că în locuința respectivă ar fi fost foarte multe energii negative, motiv din cauza căruia s-ar fi certat constant. De vină ar fi fost niște decorațiuni atipice, mai exact niște măști. Iată confesiunea cântărețului!

Speak, experiență înfiorătoare în apartamentul fostei iubite

Printre altele, Florin Ristei a povestit în cadrul podcastului lui Speak despre obiceiurile pe care le are partenera lui, Naomi Hedman. A spus că ea crede în energii și că are mai multe cristale.

„Ea nu e cu God (n.r. – Dumnezeu), dar este cu energiile, cu Universul, cu cristale, cu palo santo. Eram ușor împotrivă înainte. Ea crede și îmi explică încât m-a convins și acum îmi place. La început mai râdeam’, a i-a spus Florin Ristei lui Speak în podcastul de pe YouTube.

Speak, mărturisiri cutremurătoare în podcast-ul său

După confesiunea lui Florin Ristei, Speak a vorbit și el despre o întâmplare legată tot de energii. Cu toate că a evitat să-i menționeze numele, cântărețul a dat de înțeles că totul s-ar fi petrecut pe vremea când era într-o relație cu Adelina Pestrițu. În acea perioadă, fosta prezentatoare TV avea un apartament decorat cu mult negru și deținea mai multe măști cu pene. Drept dovadă stau imaginile de AICI. Artistul a că s-ar fi trezit într-o noapte și ar fi văzut „un cap de ceva’, lucru care l-a speriat.

„Legăturile dintre oameni se bazează pe vibrații, fix pe energie. Mi-am dat seama când m-am mutat cu cineva, mă rog… eram cu cineva. Nu mai contează, că nu vreau să-i mai dau numele.

M-am mutat la ea și nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc. Era totul amenajat pe dark. Era închis, mic, n-aveai lumină. Avea foarte multe măști în casă. Eu nu puteam să dorm. La un moment dat, într-o noapte, m-am trezit și am văzut un cap de ceva’, a povestit Speak în podcastul lui.

Speak: „A fost ceva îngrozitor’

În urma experienței înfiorătoare, Speak a apelat la un specialist în energii și l-a chemat în apartamentul fostei iubite. Cel din urmă le-ar fi spus că în locuința respectivă s-ar fi aflat foarte multe energii negative din cauza măștilor. La auzul acestor vorbe, cântărețul a hotărât să plece din acel loc și să se mute înapoi în casa lui.

„Am chemat un băiat din ăsta cu energii: «Băi, zi-mi dacă e ceva. Vreo entitate, vreo…». A fost ceva îngrozitor. Și mi-a zis: «Da, sunt energii negative aici din cauza măștilor». Măștile alea aveau niște pene, blană. Am fugit și m-am dus acasă la mine. Nu înțeleg… la ea în casă ne certam încontinuu, iar la mine nu.

Când ne-am mutat, ea a venit cu un popă și mi-a făcut… Adu făină, ulei. Du-te ia preotul de la biserică. (…) Mi-a scris pe perete INRI nu știu ce dată… martie nu știu cât. Nici acum nu se duce’, a continuat Speak.

De ce stă Speak în chirie

Între timp, Speak și-a refăcut viața amoroasă cu partenera lui actuală, Ștefania, pe care a și cerut-o în căsătorie. Cei doi locuiesc cu chirie într-un apartament din Băneasa, din Capitală. În timp ce discuta cu Dani Oțil în podcastul „La fileu’, cântărețul a dezvăluit de ce nu vrea să-și cumpere o locuință. Acesta a explicat că nu dorește să blocheze o sumă considerabilă de bani într-o casă.

„Ne-am mutat și nu mai intră nimeni acum. Dar da… am fost în situația în care au intrat. Nu era modestă casa unde ne mutasem. Ne mutasem într-o casă foarte mare, pentru că aveam nevoie de mult spațiu și ne-a prins pandemia acolo. Aveam loc de studio, casa avea vreo 430 mp. Mă trezeam cu oameni în curte.

La un moment dat, în jurul meu s-au spart șase case, în aceeași seară, cu oameni în interior. Am avut cu Poliția, detectivi, imagini de pe cameră. Acum m-am mutat în Băneasa, la apartament. Toată viața (n.r. – vrea să stea cu chirie). De ce să nu?! Nu blochez niciodată sume din astea mari de bani’, povestea el.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com