Speak și Ștefania, infectați cu noul coronavirus. Sunt în carantină în Bali

Cel mai iubit cuplu din muzică, Speak și Ștefania, nu scapă de probleme nici în vacanță. Cei doi cântăreți au fost confirmați cu noul coronavirus. Așa se face că sunt nevoiți să petreacă 6 zile în carantină într-un hotel din Bali.

a

Speak și Ștefania au plecat într-o vacanță de vis în locuri însorite, dar din nefericire, se pare că lucrurile nu au mers ca pe roate.

După ce și-au încântat pe fanii lor cu peisaje de vis dintr-o locație luxoasă, pe care mulți își permit s-o vadă doar în poze, cei doi iubiți și-au surprins urmăritorii cu o veste mai puțin plăcută. Cei doi sunt confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Speak și Ștefania, infectați cu noul coronavirus și carantinați în Bali

Speak și Ștefania le-au mărturisit fanilor de pe Instagram că au făcut un test pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, iar rezultatul a fost unul negativ.

Însă rezultatul nu a fost decât o eroare de comunicare din partea hotelului la care sunt cazați. Așa se face că cei doi artiști au primit rezultatul real al testului. Și au fost înștiințați că amândoi sunt confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2.

Din fericire, Speak și Ștefania Cristina nu au niciun fel de simptom și se simt destul de bine. Amândoi sunt de părere că faptul că s-au vaccinat îi ajută să treacă extrem de ușor prin boală.

Atât Speak, cât și Ștefania sunt vaccinați cu toate cele trei doze împotriva SARS-CoV-2.

În continuare, cei doi vor rămâne în carantină, în Bali, timp de șase zile, la hotelul în care sunt cazați.

”De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a scris Speak pe Instagram.

Speak și Ștefania au plecat din Seychelles în Bali, acolo unde vor rămâne în izolare pentru următoarele șase zile.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com