Specialiștii avertizează: ”Ar putea urma cea mai neagră iarnă din istoria modernă”

Un oficial american, Rick Bright, care face parte din domeniul cetățenii avertizează că ”ar putea urma cea mai neagră iarnă din istoria modernă”.

Conform Adevărul.ro, oficialul susține că următoarea perioadă ar fi una destul de grea, chiar ”neagră”, după ce Rick Bright zice că ”fereastra de oportunitate se închide”, iar săptămâna trecută fiind făcută o reclamație ca avertizor public. La nivel mondial, pandemia de coronavirus a făcut multe victime, iar în anumite zone încă sunt creșteri ale numărului de îmbolnăviri cu Covid-19. Statele Unite au înregistrat miercuri 1.813 decese cauzate de coronavirus în 24 de ore.

”Dacă nu reuşim să dezvoltăm un răspuns naţional coordonat, pe bază ştiinţifică, mă tem că pandemia se va agrava mult şi se va prelungi, provocând un număr nemaiîntâlnit de îmbolnăviri şi decese. Este un fapt indiscutabil că la toamnă va urma o recrudescenţă a COVID-19, care va complica dificultăţile gripei sezoniere şi va supune sistemul de sănătate unei presiuni fără precedent”, consemnează depoziţia oficialului.

Oficial american: ”Ne expunem unui risc crescut dramatic de a înrăutăţi răspândirea virusului în lunile următoare”

”Dacă ignorăm ştiinţa, ne expunem unui risc crescut dramatic de a înrăutăţi răspândirea virusului în lunile următoare. Ca urmare, ar putea apărea mai multe focare extinse şi s-ar putea pierde mult mai multe vieţi”, susţine Bright.

„Nu există dubii, chiar şi în cele mai bune circumstanţe, când renunţi la măsurile de încetinire a contagiunii, cazurile reapar. Îngrijorarea mea este că putem asista la mici focare care se pot transforma în epidemii. Consecinţele ar putea fi grave”, a declarat dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase, în cursul unei audieri în Senatul SUA, citat de agenţia Associated Press.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com