Spitalul Universitar din Capitală: au depistați pozitiv la coronavirus 80 de pacienți și 39 de cadre medicale

La Spitalul Universitar din Capitală au ieșit pozitiv la testul de coronavirus 39 de cadre medicale și 80 de pacienți. Dintre cele 39 de cadre medicale jumătate sunt medici.

a

Spitalul Universitar din Capitală: au depistați pozitiv la coronavirus 80 de pacienți și 39 de cadre medicale

Trei medici militari urmează sa ajungă la Spitalul Universitar, după ce managerul spitalului a cerut ajutorul armatei pentru lupta împotriva Coronavirusului. În această seară un măr de 39 de cadre medicale și 80 de pacienți au ieșit pozitivi la testul de coronavirus.

Managerul spitalului a formulat o cerere către Ministerul Sănătății, care a fost aprobată. Urmează să sosească aprobarea de la Ministerul Apărării pentru ca trei medici militari să fie detașați în aici.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com