Statul acordă 500 de lei: cine sunt miile de persoane care îi vor primi

Locuitorii municipiului București primesc vești bune. Gabriela Firea face un anunț important. Conform primarului general al capitalei, 4.000 de persoane vor primi suma de 500 de lei. Află mai multe informații în rândurile de mai jos.

a

Statul acordă 500 de lei: cine sunt miile de persoane care îi vor primi

Gabriela Firea a postat pe profilul personal de Facebook un mesaj prin care a anunțat că primăria capitalei va oferi unui număr de 4.000 de copii din capitală suma de 500 lei pentru a-și cumpăra ochelari. Aceasta a creat proiectul „CLAR pentru COPII” care va fi lansat luni.

„4.000 de copii din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari. Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, lansează luni, 18 mai, proiectul „CLAR – pentru COPII”.

Acest proiect este unul nou care este destinat sănătății bucureștenilor, mai ales într-o perioadă în care părinții pot fi afectați financiar de epidemie. Astfel 4.000 de copii vor primi sprijin financiar din partea primăriei capitalei pentru achiziția unei perechi de ochelari de vedere.

Fiecare copil va primi o sumă de maxim 500 de lei pentru achiziția unei perechi de ochelari. Gabriela Firea a mai menționat în postarea sa pe Facebook:

„Continuăm astfel de forme de spriin pentru sănătatea copiilor și a tuturor bucureștenilor, întrucât este un domeniu prioritar pentru noi.”

Regulile pe care copiii trebuie să le îndeplinească sunt următoarele: să aibă până în 17 ani și un domiciliu stabil în București. Înscrierile în acest proiect se vor desfășura online începând cu data de 18 mai. Valoarea totală a acestui proiect este de 2 milioane de lei. Gabriela Firea a mai adăugat:

„• Înscrierile încep pe 18 mai și se desfășoară online, pe site-ul dedicat proiectului – http://clar.assmb.ro (la Secțiunea „Înscriere în proiect”). Tot pe site-ul ASSMB se află lista cu unitățile afiliate proiectului, regulamentul, documente-tip și alte detalii utile pentru înscriere.

• Vor beneficia de acest proiect copiii cu vârsta de până la 17 ani cu domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul București, obținută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în cadrul proiectului. De asemenea, solicitanții trebuie să aibă recomandare medicală de la oftalmolog.

• Proiectul se va derula în perioada 2020-2021 și are ca obiectiv remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor, cu impact asupra calității vieții, inclusiv beneficii economice prin diminuarea cheltuielilor aferente tratamentelor oftalmologice ulterioare sau bolilor generale asociate.

• Proiectul „CLAR – pentru COPII” a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 57/14.02.2020, iar valoarea totala a acestuia este de două milioane lei.”

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com