AD

ACTUALITATE

STB reduce din nou parcul auto circulant, de la 1 aprilie. Anunțul primarului general al Capitalei

todaymartie 31, 2020 7

Background
share close
AD
AD

Primarul general al Capitalei a anunțat că parcul de vehicule al STB va fi redus cu până la 40%, ca urmare a scăderii cererii de transport în Bucureşti. Gabriela Firea a precizat că, în ciuda acestor măsuri, nu va fi suspendată nicio linie.

„Am mai facut o reducere de 25%, la debutul starii de urgenta, acum reducem cu inca 15%, ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2. Parcul programat pentru weekend nu se modifică. Le multumesc calatorilor pentru intelegere si angajatilor STB care sunt la datorie si pe vreme de pandemie”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Sindicatul Transportatorilor din București a anunțat încă de luni, pe site-ul propriu, că parcul circulant al Societății de Transport București (STB) se reduce din nou de la 1 aprilie.

Parc redus cu 25%, din 23 martie

Liniile de transport în comun din București funcționează cu un parc de vehicule redus cu până la 25%, începând de lunea trecută, potrivit Mediafax. Pe de altă parte, nu a fost suspendată sau desființată nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai, chiar dacă numărul vehiculelor a fost mai mic.

Reprezentanții STB SA spuneau atunci că se continuă procesul de decontaminare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanțe pe bază de clor și menține eforturile de igienizare a acestora și a stațiilor de tramvai.

sursa : redactia.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com