Ștefan Bănică Jr., amintiri din copilărie. Ce i-a făcut tatăl său când avea doar cinci ani

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni, dar de puține ori a vorbit despre viața lui personală. Este rezervat când vine vorba despre familie, dar a vorbit, însă, despre relația lui cu tatăl său.

a

Ștefan Bănică Jr., relație specială cu tatăl lui

Ștefan Bănică Jr. și-a pierdut tatăl de mulți ani, dar nici acum nu poate uita clipele petrecute alături de el și toate lecțiile pe care le-a primit de la el. A fost cel datorită căruia a ajuns la nivelul de acum, cel care a pus bazele talentului său.

Cel mai emoționant moment petrecut alături de regretatul artist a fost cel în care au urcat pentru prima dată pe scenă împreună. Atunci a fost pentru prima dată în care a simțit că tatăl lui este mândru de el și s-a simțit bine să vadă că îl apreciază pentru munca lui. Nu obișnuia să îi facă astfel de declarații probabil pentru a-l încuraja și pentru a nu-l răsfăța prea tare, dar momentul acela a rămas în amintirea lui.

“La final, stăteam în primul rând şi tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuţia, nici nu ştiam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit, vizibil emoţionat, Ştefan Bănică Jr, potrivit Cancan.

Cum se înțelege Ștefan cu fiul său

Ștefan Bănică Jr. are trei copii, iar cel mai mare dintre ei este Radu, de care el este foarte mândru. Tânărul este foarte inteligent și calcă pe urmele tatălui și bunicului. Radu Ștefan Bănică este student la Universitatea de Arta Teatrală și cinematografică București și vrea să aibă o carieră de succes în acest domeniu.

Ștefan și Radu sunt foarte apropiați și au o relație specială. Tânărul este la început de drum și îi place foarte mult să primească sfaturi de la tatăl său, știind cât de multă experiență are.

Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec mult timp împreună când pot. Tânărul spune că nu este deloc ușor să fie fiul unui om atât de cunoscut și de multe ori a avut probleme din această cauză, dar încearcă să fie atent și să nu facă nicio greșeală, să se cenzureze cât mai mult.

”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume„, a spus Radu Ștefan .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com