Ștefania și Adelina Pestritu făcute praf de Oana Zăvoranu. “Fix nimic, un nimeni, zero barat ești”

Oana Zăvoranu nu se mai oprește din atacuri. Ultimele persoane vizate sunt dintr-un „trio amoros” format dintr-o fostă și un actual cuplu. Dacă încă nu aveți idee despre cine este vorba, ei bine, despre Adelina PestrițuȘtefania și Speak.

a

Bruneta a atacat-o dur pe Ștefania a lui Speak, poreclind-o „gingi” din cauza gingiilor pronunțate pe care le are. Zăvor spune despre Speak că este un băiat inteligent, dar șterge pe jos cu iubita sa Ștefania spunând că e „ciudățică rău săraca”. Declarațiile Oanei au fost făcute în cadrul emisiunii ei de pe youtube.

Oana Zăvoranu nu a ratat ocazia să îi învârtă puțin lui Speak cuțitul în rană, făcând o paralelă prin care spune că nici Adelina Pestrițu nu e mai deosebită, ba chiar cele două au ceva în comun, dansul. Zăvo le-a sfătuit să se întoarcă „pe boxe să danseze”, pentru că stim că în trecut Adelina Pestrițu a fost animatoare în Ibiza, de altfel și Stefania este o dansatoare.

Băiatul este un tip inteligent. A fost cu pinochio. Mai departe a crescut-o pe asta, pe gingi, care este fix nimic., un nimeni, zero barat care se vrea modelul tuturor ca toate pielițele. Ea e de toate, ea e miezu. Ea se vede un fel de Jennifer Lopez în mizerie. Hai să îi vedem și gingiile ca să înțeleagă lumea de ce îi zic gingi. E ciudățică rău de tot săraca. Înapoi pe boxe! Îl iei pe prietenul pinochio și o ardeți pe boxe cum v-a fost creșterea.„, a declarat Oana Zăvoranu.

Nici cuplul Domnul Rimă și Denisa nu au scăpat de Zăvo

Se pare că a fost emisiunea de critică în cuplu această ediție a Oanei Zăvoranu. Principalul motiv de la care focoasa brunetă pornește critica este reclama pe rețele sociale, care susține ea, nu este reală sau cel puțin calitatea produselor la care influencerii fac reclamă nu au calitatea pe care susțin că o au.

Oana Zăvoranu a ironizat-o intens pe Denisa Hodișan, pe alocuri aducându-i jigniri legate de fizicul ei sau de capacitatea pe care o are să vorbească corect gramatical. Zăvo a prezentat audienței ei și filmări cu Doamna Rimă în care se vede clar nu acordează subiectul cu predicatul.

Vom vorbi astăzi despre un cuplu de pe instagram și anume despre domnul Flick alias domnul Rimă și a sa soție mutulică klingos. Știți cum erau în Star Trek klingonienii cu fruntea aia mare? Ea este soția lui. Acest domn Rimă care știm că s-a făcut cunoscut că are talent la rimă și face caterinci în rimă, vobeșteîn rimă. Omul este extrem de talentat și părea un tip normal dar iată ce se intâmplă când femeia te coboară. În cazul lui Flick l-a coborât până l-a omorât.De când a cunoscut-o pe această mutulică s-a produs o chestie cu omul și s-a întrâmplat ceva cu el. Așa se întâmplă când stai pe lângă mutulici(..) „, a spus Oana Zăvoranu despre cuplul Flick și Denisa.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com