Stela Popescu: Mama mea nu mi-a spus niciodată că e mândră de mine

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe pe care le-a avut România. O femeie deosebită, un munte de talent, care a lăsat în urmă un gol imens, când s-a stins din viață. Puțini sunt cei care știu că Stela Popescu a crescut fără să aibă încredere în ea, că nu a fost susținută în drumul spre teatru, ba dimpotrivă. Mama ei îi spune că că nu are nicio calitate pentru a fi artistă.

a

Stela Popescu: mama mea nu m-a lăudat niciodată

Într-unul dintre ultimele interviuri acordate de Stela Popescu înainte de a pleca dintre ei, artista a spus că mama ei nu a lăudat-o niciodată și a dat de înțeles că a tânjit după asta.

Nu m-a lăudat niciodată, decât la finalul vieții, la 80 de ani. Lăuda pe toată lumea, numai pe mine nu, spunea Stela Popescu despre mama ei.

Abia la 80 de ani i-a spus câteva cuvinte care pentru Stela Popescu au fost cu adevărat magice: când ești tu pe scenă, răsare soarele.

Stela Popescu nu a fost încurajată de familie să înceapă o carieră în teatru, ba dimpotrivă. Mama ei ar fi vrut să se facă silvicultor și îi spune mereu că nu are nicio calitate care să o recomande pentru a fi actriță.

Iată ce îi spunea femeia fiicei sale:

Ti dau la silvicultură, cî cizme de cauciuc îţi trebe ţîie şi o pufoaică să mergi în pădure. N-am fost iniţial foarte feminină. De aia mama îmi spunea să nu mă fac artistă, că n-am nicio calitate pentru asta. La şcoală eram prima în toate spectacolele, cântam, dansam, recitam. Dar ei i se părea că nu arăt ca o artistă, cum văzuse ea în filmele americane, spunea Stela Popescu într-un interviu.

Stela Popescu: nu am crezut niciodată prea mult în mine

Stela Popescu a dezvăluit că niciodată nu au avut încredere în ea, și asta pentru că atunci când era mică auzea mereu că actoria nu este pentru ea, că nu este deloc feminină și nu arată ca o actriță. Era plinuță, avea sânii mari, iar în contextul în care în filmele americane apăreau numai femei subțiri, aceasta era imaginea de ansamblu despre cum trebuie să arate o actriță.

Timpul a trecut, iar Stela Popescu a devenit o adevărată stea. A fost prețuită și aplaudată la scenă deschisă de nenumărate ori. A lăsat în urmă o carieră impresionantă și un gol pe care nu îl va umple nimeni, niciodată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com