STIRI Cod galben de furtuna! Alerta meteo cu efect imediat in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 14.00, in judetele Harghita si Mures, la munte, vor fi frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce vor cumula 20..25 l/mp si intensificari de scurta durata ale vantului.

Aceleasi fenomene meteo se vor inregistra pana la ora 13.45 in multe localitati din judetul Alba, iar pana la ora 13.30 in Cluj si Salaj.

Se afla sub atentionare similara si localitati din judetele Arges, Prahova, Dambovita si Buzau.

sursa:wowbiz.ro

Cum să fii fericit fără să schimbi nimic decât pe tine

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Creăm propria noastră realitate? Ca ființe umane, cu toții co-creăm ansamblul experiențelor noastre; lumea voastră exterioară este în mare măsură o reflectare a lumii voastre interioare. Sunteți co-creatorul realității voastre. Nu sunteți totalitatea realității voastre – nu acesta este solipsismul – dar, în același timp, nu sunteți la mila unei lumi deterministe fără voință. Co-creați-o, ceea ce înseamnă că aveți o mulțime de oportunitaţi pentru a o influența.

Când eliminați filtrele care influențează perspectivele și deciziile pe care le faceți, lucrurile care rezonează cu aceste filtre vor fi eliminate împreună cu acestea. Una dintre legi, care este legea analogiei – Precum în cer aşa şi pe pămant, precum înauntru aşa şi în afară– este consecventă în fiecare ființă umană deoarece modelele și ciclurile din interiorul nostru creează și interacționează cu modele și cicluri similare în afara noastră.

Tot ceea ce faci în viață începe din interiorul tău. Începe cu un gând, o convingere, o dorință, o percepție. Totul începe de la ceea ce este în interiorul vostru, iar apoi luați măsuri pentru a face ca acest gând să devină realitate. Indiferent dacă vă manifestați gânduri de a căuta o cafea dimineața, de a alerga într-un maraton sau de a crea o afacere de succes, totul începe cu gânduri, care sunt influențate de convingerile, dorințele și percepțiile voastre.

Principiul hermetic al mentalismului afirmă că gândurile conduc la manifestarea lucrurilor și a evenimentelor. Gândurile co-crează realitatea noastră externă și calitatea experiențelor noastre. Prin urmare, răspundeți pentru tot ceea ce creați, fiind responsabil pentru modul în care credeți. Tot ceea ce se întâmplă nefiresc (ca și în orice, inițiat de oameni, nu de natura) trebuie să fie rezultatul unei stări mentale.

Gândurile creează condiții, iar procesele noastre de gândire conduc comportamentele noastre. Noi ne comportăm așa cum facem pentru că avem perspective, sisteme de credință și diferite forme de traume sau impresii încorporate în minte, care se desfășoară în fundal ca un program. Gândurile și emoțiile noastre conduc acțiunile noastre, motiv pentru care trebuie să ne schimbăm gândurile și să ne examinăm emoțiile pentru a ne schimba realitatea. Mai des decât observăm, modul în care gândim și simțim nu este întotdeauna aliniat la cerințele de a obține ceea ce vrem.

Aceasta nu este “Legea atracției” sau “Secretul”. Învățăturile sunt mult mai profunde, descriind mecanica modului în care funcționează realitatea noastră percepută în conformitate cu legile naturale a karmei / cauzalității. Acest lucru vă va lumina chiar mai mult decât sunt deja la acest nivel în evoluția dvs., oferindu-vă puterea de a trăi mai multă viață fără efort, cu mai puțină rezistență față de lucrurile care vă împiedică să obțineți ceea ce doriți.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com