STRIGĂT DE DISPERARE AL CELIEI! ”VREAU SĂ-L VĂD SĂNĂTOS, SĂ MĂ IA ÎN BRAȚE…”

Strigăt de disparare al cântăreței Celia către cei care o admiră! Este vorba despre un suflet drag ei, care are mare nevoie de ajutor. Cu lacrimi în ochi, artista și-a implorat apropiații să contribuie la o misiune de ajutorare dificilă, dar nu imposibilă.

a

Celia a făcut apelul umanitar pentru a-l salva pe Andrei Constantinescu, un băiețel de doar șase anișori pe care ea îl adoră. Cântăreața a aflat de trauma pe care micuțul o trăiește. Părinții lui au primit o veste îngrozitoare de la medici: copilul lor are leucemie.

Andrei Constantinescu, din Deva, Hunedoara, locul natal al Celiei, trăiește de câțiva ani pe muchie de cuțit din cauza leucemiei care s-a instalat, din păcate, din nou, în trupul lui. De atunci a început și lupta părinților, dar și a micuțului, iar acum au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a învinge nemiloasa maladie.

Strigăt de disperare al Celiei! ”Vreau să-l văd sănătos!”

Băiețelul se află internat în Clinica ”Medical Park” din Istanbul. Andrei fusese diagnosticat, pe când avea doi ani, cu leucemie acută limfoblastică common B. Cântăreața Celia a distribuit povestea tristă și le-a transmis următorul mesaj admiratorilor săi și oamenilor cu suflet mare.

„În viață nimic nu e întâmplător, cândva am auzit de acest caz, căci ei sunt din Deva, orașul meu natal, și am încercat să ajung atunci la ei, dar nu am reușit, apoi viața a făcut să ajung în contact cu acest copil minunat și cu mămica lui. De când l-am văzut, mi-a atins inima! Voi lupta pentru ca el să fie auzit, pentru că e nevoie să ne mobilizăm în masă! Din puțin se face mult! Eu vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine! Vă rog din toată inima, oamenii simpli sunt cei care sar primii, eu cred în voi! Cred în bunătate, în conștiință, cred că putem să ajutăm. Ei au trecut prin atât de multe cumpene, au cheltuit peste 100.000 de euro numai anul acesta. Andrei a trecut de un transplant și, din păcate, nu a fost suficient.

E nevoie și de rugăciune, e nevoie de oameni și de suflete calde! Cum ar fi să fim solitari, să fim buni… să sărim în ajutor atunci când ni se cere??? Eu vă rog din toată inima! Cred în voi, cred că din puțin putem face mult și cred în puterea rugăciunii. Vă rog din inima, 2 euro – mesaj la 8828 cu text: „Andrei C”. Din puțin se face mult, vă rog, hai să arătăm că suntem o putere și putem face bine! Vă rog mult! Este un caz verificat de mine… Trimit iubire și vă mulțumesc!”, este mesajul emoționant al Celiei.

Conturile directe ale mamei

🔴RO28BTRLRONCRT0PC7053701 cont lei banca Transilvania Hertz Bianca

🔴RO84INGB0000999908412791

cod swift INGBROBU Hertz bianca

cod bic 606410008. ING bank cont LEI

🔴RO96INGB0000999909899003 EURO Ing bank Hertz bianca

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com