Strigătul unui medic către colegi: „Nu vă mai umpleți portbagajele cu donațiile destinate crizei COVID-19!”

Mihnea Hurmuzache, șeful secției VI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași a postat un mesaj în care se arată indignat de faptul că dispar din spital echipamentele de protecție vitale pentru personalul medical expus zilnic infectării cu COVID-19.

a

Medicul Mihnea Hurmuzache susține că mai mulți colegi au plecat de la spital cu o parte din donațiile destinate personalului medical menite să le protejeze în criza COVID-19.

 “Vineri, 26 martie în jurul orelor prânzului, plecând din spital am avut uriașa surpriză și în acelasi timp mâhnire să văd cum anumite donații, din partea unor oameni cu suflet, se îndreaptă (și nu puține) spre portbagajele unor mașini din curtea spitalului. ȘI ASTA PRIN FAȚA CAMERELOR DE LUAT VEDERI (era o declarație de presă în fața Triajului) și a multor ochi prezenți!

Mă întreb dacă se înțelege că donațiile sunt făcute pentru a face mai ușor de trecut perioada aceasta de către pacienți și personalul medical la serviciu, NU PENTRU CEI CE STAU ACASA!,” a scris pe contul său de facebook, Mihnea Hurmuzache, șeful secției VI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

În mesaj se face referire la materiale medico-sanitare, maști, mănuși de protecție, dezinfectanți donate spitalului într-o perioadă în care acestea nu numai că s-au scumpit foarte mult, dar sunt și foarte greu de găsit.

“Mă simt incapabil a înțelege rapacitatea feroce a unora, care chiar și acum, în ceasul al 13-lea se comportă conduși de nivelele cele mai joase ale conștiinței.

Să împărțim atunci toate materialele primite, dezinfectanți fiecaruia și să mergem sa le “ronțăim” ascunși sub pat acasa! Ajutoarele primite de la oameni cu instinct civic NU SUNT PT ACASA! A fost unul din cele mai deziluzionante momente pe care le-am trait în ultima perioada!”, a mai spus medicul.

Doctorul Mihnea Hurmuzache solicită o anchetă internă, pentru ca astfel de probleme sa fie evitate pe viitor. La finalul mesajului medicul trage și o concluzie:

„Nu coronavirusul sau implozia financiară ne vor pune la pământ, pe noi, oamenii, ci criza morală

Sursa: antena3.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com