AD

Uncategorized

SUA avertizează că Rusia ar putea ataca sateliții pentru a perturba comunicațiile și serviciile GPS

todayfebruarie 24, 2022 1

Background
share close
AD
AD
Imagini din satelit cu trupele rusești - 7

 Maxar Technologies

Rusia ar putea ataca sateliții pentru a perturba comunicațiile și serviciile GPS, a avertizat directorul National Reconnaissance Office (NRO), agenție care operează sateliții de recunoaștere ai guvernului SUA.

„Cred că putem vedea destul de clar că Rusia este hotărâtă să facă ce vrea în Ucraina și vrea să câștige. Deci putem presupune că, în funcție de posibilitățile pe care le au și în măsura în care ei simt că nu vor scăpa situația de sub control, vor extinde conflictul până în spațiu”, a spus Christopher Scolese, potrivit SpaceNews.com.

NRO operează sateliți de spionaj ai guvernului SUA, dar din ce în ce mai multe imagini și informații sunt colectate și distribuite de operatori comerciali de sateliți precum Maxar, Planet, BlackSky. Prin urmare și sateliții acestor companii private ar putea fi vizați de armata rusă.

Scolese nu dat mai multe detalii despre măsurile pe care le-ar putea lua forțele ruse, dar a spus că este ușor de imaginat pe baza acțiunilor din trecut. „Deja fac bruiaj GPS, ca exemplu.”

„Din nou, este greu de spus cât de departe vor merge pentru a-și atinge obiectivele. Dar este mai bine să fii pregătit decât să fii luat prin surprindere surprins”, a mai spus Scolese.

Armata SUA a atenționat de mai multă vreme că Rusia și China, în cazul unu conflict, vor încerca să blocheze sistemele GPS și sateliții americani.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 10


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com