SUA vor anula împrumuturi studențești de 6 miliarde de dolari, pentru 200.000 de persoane fraudate de colegiile lor

Statele Unite vor anula împrumuturi studențești de 6 miliarde de dolari pentru 200.000 de debitori care susțin că au fost fraudați de colegiile lor, a anunțat administrația președintelui american Joe Biden.

a

Un acord de soluționare între debitori și Departamentul Educației din SUA a fost depus miercuri la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Nord al Californiei și trebuie aprobat de un judecător federal, potrivit Reuters.

Anularea datoriilor studențești a devenit o prioritate pentru mulți liberali și una care ar putea susține popularitatea printre alegătorii mai tineri și mai educați, care sunt democrați, înainte de alegerile la mijlocul mandatului din noiembrie.

Aproximativ 43 de milioane de americani au datorii federale la împrumuturi pentru studenție.

Împrumuturile acelor debitori vor fi eliminate în totalitate, iar plățile efectuate de aceștia vor fi rambursate, conform dosarului procesului de decontare

Procesul debitorilor acuzase administrațiile lui Biden și a fostului președinte Donald Trump că au întârziat ilegal de ani de zile orice acțiune cu privire la cererile pe care împrumutații le-au depus la Departamentul de Educație pentru a solicita reducerea datoriilor.

Administrația Biden aprobase 25 miliarde de dolari pentru iertarea datoriilor a 1,3 milioane de studenți

Secretarul pentru Educație Miguel Cardona a descris acordul ca fiind „corect și echitabil pentru toate părțile” și a spus că va oferi „miliarde de dolari ajutor automat” celor 200.000 de debitori.

Administrația Biden a aprobat anterior 25 de miliarde de dolari pentru iertarea datoriilor studenților pentru aproximativ 1,3 milioane de debitori.

Administrația a fost reticentă să facă unilateral o anulare fără precedent a datoriilor universitare deținute de guvernul SUA. În schimb, președintele a cerut anterior Congresului să adopte un proiect de lege prin care să ierte datoria pe care să-l semneze.

Sursa : https://stirileprotv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com