Sunt 4 tipuri de persoane nascute in februarie. Tu din care grup faci parte?

Tipuri de persoane nascute in februarie. Persoanele nascute in luna februarie sunt binecuvantate cu o intuitie aparte. Sunt oameni rabdatori, care isi exprima cu tarie punctul de vedere, dar care asculta si parerile celorlalti. Pot face fata greutatilor vietii cu zambetul pe buze, sunt persoane inteligente si independnete.

a

Tipuri de persoane nascute in februarie # Grupul 1 (1-8 februarie)

Oameni activi si energici, care lupta pentru a-si atinge scopurile. Sunt foarte seriosi si muncitori. Au si momente in care sunt cuprinsi de negativitate, dar trebuie sa invete sa le depaseasca, pentru a-si gasi pacea interioara. Pot fi extrem de materialisti si de multe ori achizitioneaza si ce nu au nevoie, doar de dragul de a detine ceva.

Tipuri de persoane nascute in februarie # Grupul 2 (9-15 februarie)

Oameni cu o memorie perfecta, care vorbesc cu usurinta oricand despre orice. Sunt, totusi, destul de sensibili si au nevoie de cineva care sa-i incurajeze si sa-i sustina. Sunt genul familist, de casa, care isi trag energia din relatiile cu cei dragi. Femeile nascute in aceasta perioada au tendinta sa sufere de anemie si insomnie.

Tipuri de persoane nascute in februarie # Grupul 3 (16-22 februarie)

Oameni de incredere, pe care te poti baza in orice moment. N-ai cum sa nu-i iubesti, sunt generosi si au tot timpul o atitudine pozitiva. Totusi, ei capata foarte greu incredere in ceilalti si lasa foarte putina lume in jurul lor. Sunt firi sensibile si fragile, dar si foarte incapatanate cateodata.

Tipuri de persoane nascute in februarie # Grupul 4 (23-28 februarie)

Oameni intelegatori, respectosi. Atrag atentia imediat ce intra intr-o incapere, au atitudinea si magnetismul unui lider. Au si cateva puncte slabe: nu isi organizeaza foarte bine timpul si lasa oamenii sa le intre prea usor pe sub piele, si pot suferi din aceste cauze.

sursa sfatulparintilor.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

Succesul este măsurat de lucrurile pe care le dețineți. Anunțurile încearcă să te păcălească în a crede că dacă ai lucruri mai mici și mai rele decât cei din jurul tău, atunci ești o persoană care trebuie privită în jos și că singurul mod de a-ți dovedi importanța este să ai mai multe lucruri mai bune decât altii. Prin urmare, reclamele vă îndeamnă să vă comparați în mod constant cu ceilalți și să concurați.

Consumul fără sfârșit este normal. În cele din urmă, poate chiar cel mai important, anunțurile încearcă să te convingă că scopul tău în viață este de a consuma, și că numai prin acest lucru te vei potrivi în societate. În consecință, acestea vă pot complica foarte mult viața, subliniind că veți urmări în mod constant următorul lucru bun, indiferent de cât de risipitor este acest comportament și de consecințele negative pe care le are asupra planetei.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com