Surpriză colosală pentru Viorel și Vulpița de la Acces Direct! Ce veste mare au primit în timpul emisiunii de la Antena 1. “Îmi vine să plâng de emoții”

Veronica și Viorel Stegaru sunt în al nouălea cer, deoarece aceștia au primit o casă cadou. Un telespectator care a fost impresionat de povestea lor de viață le-a dăruit o casă în care să poată locui de-acum înainte.

Surpriză colosală pentru Viorel și Vulpița de la Acces Direct!

Nici bine nu au revenit soții Stegaru la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, că mare le-a fost surpriza. Pentru că încă locuiesc la un hotel din București și nici nu au reușit să se angajeze, cineva a vrut să le facă o mare bucurie. Mai precis, un bărbat din Buzău ce deține o casă în care nu mai locuiește de ceva timp vrea să le-o ofere celor doi. Bărbatul nu a vrut să-și dezvăluie identitatea la televizor, ci doar și-a dorit să îi ajute pe cei doi soți. Mirela Vaida a fost însă cea care le-a dat vestea lui Viorel și Veronicăi.

”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a declarat Mirela Vaida în timpul emisiunii de la Antena 1.

Bucuroasă peste măsură de ceea ce i se întâmplă, Veronica nici nu a stat pe gânduri și a acceptat această propunere.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a declarat și Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Veronica și Viorel vor deveni părinți pentru a doua oară

De altfel, anul 2021 se anunță foarte frumos pentru Veronica și Viorel, care vor deveni părinți pentru a doua oară. Însă se pare însă că această bucurie nu este împărtășită de toate rudele. La auzul acestei vești, soacra Veronicăi a sfătuit-o chiar să facă întrerupere de sarcină. Mai ales după ce a aflat de la cineva că acest copil n-ar fi al lui Viorel. Dar Vulpița nici nu a vrut să audă de așa ceva. Ea este foarte încântată de faptul că va aduce pe lume al doilea copil și chiar s-a gândit deja și la nume. Dacă va fi fată o va chema Doinița sau Mirela, iar dacă va fi băiețel, copilul va purta numele Radu. Viorel, pe de altă parte, a declarat în nenumărate rânduri că la nașterea copilului va face testul de paternitate. Dar asta nu pentru că nu ar avea încredere în fidelitatea soției sale, ci pe pentru că vrea ca astfel să le închidă gura tuturor celor care nu cred că copilul care se va naște este al său.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com