Surpriza pentru elevii din Romania! Cand incepe, de fapt, scoala: anuntul facut de ministrul Educatiei

Elevii din Romania au aflat azi cand incepe scoala! Potrivit ministrului Educatiei, Florin Cimpeanu, copiii se intorc pe bancile scolii incepand cu data de 13 septembrie 2021, iar prezenta va fi fizica in toata tara!

a

Parintii si elevii au aflat azi cand incepe scoala in Romania, dupa vacanta de vara. Daca in trecut era o regula ca inceputul unui nou ciclu de invatamant sa fie pe data de 15 septembrie, de aceasta data, ministrul Educatiei spune ca s-a ales data de 13 septembrie 2021.

„Bazându-mă pe informațiile pe care le am în limite de competență, bazându-mă pe cunoașterea condițiilor din școli, în care regulile sanitare au fost respectate mai riguros decât în orice alte locuri, cu excepția unităților sanitare, bazându-mă pe nivelul ridicat de vaccinare a personalului din învățământ, bazându-mă pe acțiunile pe care le avem în vedere pentru a susține importanța și necesitatea vaccinării, mă pronunț cât se poate de clar în favoarea deschiderii cu prezență fizică pentru toți elevii fără scenarii de funcționare. Am dreptul să manifest acest optimism, în paralel luând în considerare orice alte variante vor rezulta din evoluția epidemiologică”, spune Sorin Cîmpeanu.

Mai mult, ministrul spune ca, pe viitor, cabinetele medicale din scoli ar putea sa fie transformate in centre ce vaccinare si s-a declansat impotriva obligativitatii vaccinarii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com