SURSE: Antena 1 a dat un ultimatum concurenților Chefi la Cuțite sezon 9 - RADIO FX NET

SURSE: Antena 1 a dat un ultimatum concurenților Chefi la Cuțite sezon 9

Antena 1 a luat măsuri pentru a opri valul de declarații și jigniri aduse atât la adresa emisiunii Chefi la Cuțite, dar și opiniile negative despre decizia juriului. După cum FRESH24 vă anunța într-un articol precedent, avocații televiziunii au avertizat concurenții. Cine riscă cel mai mult?

Antena 1 notifică concurenții Chefi la cuțite să respecte contractul

Sursele noastre afirmă că din cauza faptului că cu vorba bună nu s-au oprit comentariile care erau negative la adresa emisiunii, celor trei Chefi și a finalei din partea concurenților, sezonului 9, care contestă rezultatul și afirmă că nu a fost corectă jurizarea.

Dar și din cauza faptului că fiecare a declarat ce a vrut în spațiul public fară să mai țină cont de clauzele de confidențialitate, Antena 1 ar fi fost nevoită să notifice prin intermediul avocaților concurenții.

Aceștia pot discuta obiectiv despre emisiune în spațiul public, dar nu le este permis să pună la îndoială jurizarea Chefilor sau să lase semne de îndoială asupra formatului emisiunii culinare.

Notificarea pare să-i fi potolit pe foștii concurenți

Schimbarea discursurilor s-a produs imediat, iar notificarea i-a făcut pe foștii concurenți să fie mai atenți la cuvintele pe care le aleg când vorbesc de emisiune.

Clauzele contractuale prevăd amenzi usturătoare și pot duce la acționarea în instanță a celor care defăimează Chefi la Cuțite sau dezvăluie informații confidențiale.

Sezonul 10 Chefi la cuțite, start înscrierilor

Chefi la cuțite, sezonul 10

Chefi la cuțite, sezonul 10, înscrierile sunt deschise, în curând vor începe filmările

Chefi la cuțite revine în 2022 cu sezonul 10 al emisiunii, cei care doresc să-și încerce norocul și sunt pasionați de bucătărie se pot înscrie pe site-ul Antena 1.

Gina Pistol revine din sezonul 10 în postul de prezentatoare, în sezonul 9 fiind înlocuită de Irina Fodor, pentru a putea avea grijă de bebelușul ei.

Este posibil ca formatul să fie tot dublu ca număr de ediții. Sezonul 10 s-ar putea să fie la fel de lung ca sezonul 9 Chefi la cuțite, audiențele confirmând că mișcarea Antenei a fost bună.

A fost de altfel unul din cel mai urmărite sezoane de la lansarea emisiunii.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu vor începe în curând audițiile, filmările ar trebui să înceapă în toamnă, iar difuzarea sezonului 10 la începutul anului 2022.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com