Surse: Renumărarea voturilor în Sectorul 1 îl scoate pe Tudorache câștigător

După renumărarea voturilor din Sectorul 1 al Capitalei, Dan Tudorache ar ieși câștigător, în defavoarea lui Clotilde Armand. Conform unor informații, Tudorache ar avea cu 1000 de voturi mai multe decât Armand.

Renumărarea voturilor în sectorul 1

Dan Tudorache versus Clotilde Armand. Potrivit Antena 3, renumărarea voturilor ar arăta că Dan Tudorache are cu 1000 de voturi mai multe decât Armand. Clotilde Armand este actualul primar al sectorului 1 al Capitalei.

Iată ce declarații a făcut avocatul lui Daniel Tudorache la Antena 3, la finalul lunii aprilie. El spunea că dacă se va dovedi că Tudorache este cel care a câștigat alegerile, Clotilde Armand ar trebui să facă pasul în spate.

Putem să discutăm doar ipotetic ce se va întâmpla dacă se va confirma că domnul Daniel Tudorache este cel care a câștigat alegerile. Bineînțeles că este de dorit ca fiecare să își păstreze onoarea și doamna primar în funcție să facă pasul în spate, în măsura în care se va dovedi că a pierdut alegerile. În situația în care nu va înțelege să facă acest lucru, probabil că vom merge mai departe pe căile legale. (…) În momentul acesta, mai sunt trei dosare pe rol care au fix acest obiect”, a declarat Mihai Drăgan, la Antena 3.

Continuă lupta pentru Primăria Sectorului 1

Continuă lupta pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei. Au fost acuzații din parte ambilor candidați, de pe locurile 1 și 2. Clotilde Armand l-a acuzat pe Dan Tudorache că folosește instituțiile Primăriei pentru a încerca să fraudeze alegerile.

Dan Tudorache a spus la acea vreme că este o țară liberă, că Armand poate face câte plângeri vrea pentru că Biroul Electoral Central este cel care va spune cine este câștigător.

Pot să spun că m-au furat, nu pot să spun că am pierdut. M-au furat, deci este o diferenţă, a spus la acea vreme Dan Tudorache.

Se pare că există o diferență între numărul de buletine de vot existente fizic și numărul de voturi exprimate. Polițiștii și procurorii verifică acum de ce lipsesc buletinele de vot.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com