Survivor 10 ianuarie 2021. O accidentare și nervi pe Moroșanu și Jador

A doua ediție a emisiunii concurs a fost difuzată duminică, 10 ianuarie 2021. Survivor a fost presărată cu nervi, lovituri și accidentări.

Survivor 2021: cine a castigat duminica 10 ianuarie

Moroșanu plin de nervi la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ”moartea din Carpați”:

A sărit la bataie ”O sa plângi doi ani după aia”

După cum era de așteptat, a apărut și o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Moroşanu au fost cei deranjaţi de atitudinea Războinicilor.

Jador, Moroşanu (faimoși) şi Starlin, concurentul din echipa Războinicilor s-au luat la harță. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morşanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limită de războinic, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Moroşanu.

Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

„Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia.”, i-a spus Jador lui Starlin.

Apoi, Moroşanu şi Stranlin s-au confruntat pe traseul din Republica Dominicană, războinicul a fost cel care a câştigat iar Moroşanu, enervat că a pierdut punctul în confruntarea cu războinicul nu s-a putut lasa învins şi i-a declarat lui Starlin revanşa.

„Te mai prind eu odată!”, i-a spus Moroşanu războinicului.

în ciua certurilor și a nervilor, echipa ăzboinicilor a câștigat cu scor 10-5.

Tot în cadrul ediției de duminica, 10 ianuarie, la Survivor 2021, Majda Aboulumosha din echipa Faimoșilor s-a accidentat în timpul probei. Din cauza loviturii, a început să plângă spre final. A ajutată de Moroșanu și Jador să se ridice.

Tot în această seară, frânturi de emisiune: Culiță Sterp a câștigat lejer duelul.

Alexandra Stan a pierdut fără drept de apel în fața Marilenei. A izbucnit în plâns din cauză pierderii.

După ce și Cătălin Moroșanu a pierdut, e clar că faimoșii nu au început deloc bine ediția 2021 Survivor Romania sezonul 2.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com