Survivor România, 10 aprilie. Seară de foc pentru Războinici și Faimoși, Daniel Pavel face un nou anunț - RADIO FX NET

Survivor România, 10 aprilie. Seară de foc pentru Războinici și Faimoși, Daniel Pavel face un nou anunț

Survivor România 10 aprilie 2022. Duminică Pro Tv difuzează o nouă ediție a show-ului competițional Kanal D. Se anunță noi surprize pentru concurenți, dar și pentru fanii emisiunii. Este seara în care Daniel Pavel face un anunț important. Cel mai probabil va fi ediția în care vor intra noi concurenți.

Survivor România, duminică, 10 aprilie

La finalul ediției de marți, prezentatorul emisiunii Survivor România 2022, produsă și difuzată de Pro Tv a spus că mai are de făcut un anunț, unul extrem de important, lăsându-i atât pe concurenți, cât și pe telespectatori cu sufletul la gură. Sunt voci care susțin că în concurs ar urma să intre forțe noi pentru Faimoși.

”Mai am un anunț de făcut, un anunț extrem de important”, a spus Daniel Pavel.

În ediția din această seară, concurenții vor lupta pentru o miză foarte importantă, menită să-i încarce cu energie bună și să-i ajute să se deconecteze de tensiunile din tabără. Va fi un joc care va oferi echipei câștigătoare posibilitatea de a părăsi insula, într-o ieșire de relaxare.

După marea unificare, tensiunile s-au multiplicat între cele două tabere. Unii au încercat să se impună în fața grupului, alții au testat prietenia dintre concurenți, dar mai mare noutate a fost plecarea unui Faimos, în persoana Laurei Giurcanu.

Reacții după eliminarea Laurei Giurcanu de la Survivor

În ediția de marți, 5 aprilie, Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Faimoasa nu a fost susținută de către public într-atât de mult încât să rămână în continuare în jocul din Republica Dominicană. Propuși spre eliminare au mai fost CRBL și TJ Miles, însă ea a adunat cele mai puține voturi.

Când a aflat că și-a pierdut prietena din competiție, Elena Chiriac a afirmat: sunt pregătită să fiu singură.

Survivor România, 10 aprilie. Seară de foc pentru Războinici și Faimoși, Daniel Pavel face un nou anunț

Faimoasa a fost pusă la zid atât de o parte dintre colegii ei de echipă, cât și de către Războinici care au acuzat-o că încearcă să-i destabilizeze.

Nu poate să ne întoarcă pe noi, cum a făcut înainte în echipa Faimoșilor. Știm de ce am venit aici, să plece fiecare din Faimoși acasă, a spus Alexandra Duli.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în ediția Survivor România 2022, de duminică, 10 aprilie. Se anunță o seară intensă, cu surprize atât pentru concurenți cât și pentru telespectatori.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com