Survivor România, ediția din 21 mai: strategii și intrigi. Războinicii îi fac pe Faimoși să se certe

Se trece la strategii și intrigi în concursul Survivor România 2021. Echipele s-au micșorat, iar cei rămași fac tot posibilul să scape de consiliul de nominalizare, pentru a nu risca să fie eliminați. Războinicii pun la care o strategie care are în vedere destabilizarea echipei Faimoșilor.

a

Războinicii îi ațâță pe Faimoși să se certe

După ultimele eliminări și conflicte din echipa Faimoșilor, Războinicii și-au dat seama că aceștia sunt afectați de ceea ce se întâmplă în tabăra, și că neînțelegerile se reflectă și la joc. Din acest motiv, ei au început să coacă strategii prin care să-i facă pe Faimoși să se certe.

Adelina a venit cu ideea de a-i provoca pe Faimoși în ideea în care ea a observat că atunci când ei se ceartă, sunt deconcentrați pe teren, iar asta le aduce avantaj Războinicilor.

Conflict deschis între Raluca și Culiță

Conflictul dintre Raluca și Culiță este unul cu cărțile pe față. Cei doi și-au făcut reproșuri fără perdea, în văzul tuturor și și-au declarat o antipatie reciprocă. Totul a pornit din momentul în care Culiță a numit-o pe Raluca Dumitru – falsă.

Ea s-a enervat și de acolo până la o ceartă aprigă a fost doar un pas. Conflictul a escaladat în momentul în care Raluca a aruncat cu nisip înspre Culiță Sterp. Atunci el i-a spus că este mahalagioaică.

Răzvan Botezatu, prietenul Ralucăi, a fost o postare pe Instagram, în care i-a luat apărarea Faimoasei.

Să nu uităm câteva lucruri: Culiță l-a trădat și pe Jador la Survivor! Despre ce strategii vorbim: Cine este fals? Păi Culiță Sterp ncearcă să o scoată pe Raluca din concurs și o provoacă în fiecare moment. El este singurul care este fals și care face strategii peste strategii, a scris Răzvan Botezatu.

În ediția de vineri, 21 mai, Survivor Românie 2021, se joacă pentru imunitate. Va fi un meci extrem de tensionat, pentru că niciun concurent nu își dorește să plece acasă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com