Sute de biluțe negre au apărut în casa unei femei. Ce erau de fapt

Adevărul din spatele sutelor de “bile negre” găsite într-o casă din Australia este, în sfârșit dezvăluit. Un expert a dat un avertisment șocant despre ele.

Kathy Ebert, un entomolog de la Universitatea din Queensland, a declarat pentru Daily Mail Australia că ea crede că micile bile negre sunt ouă de molii.

Dacă va aștepta câteva zile, probabil că va vedea omizile eclozând’, a avertizat Dr. Ebert.

‘Moliile pot depune grămezi de ouă, așa că, dacă a fost prinsă în cucuie pentru câteva zile, ar fi putut depune sute peste tot’, a spus ea.

O mamă australiană a rămas nedumerită de “bilele negre înfiorătoare” care au apărut în căsuța copiilor ei după ce a fost lăsată închisă timp de trei zile.

Misterul bilelor negre sferice i-a nedumerit joi pe membrii unui grup de entomologi amatori de pe Facebook.

Mama a spus că a găsit o molie în căsuța de joacă și a întrebat dacă nu cumva ar putea fi ouă – dar iubitorii de insecte din grup au respins ideea.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

‘Se pare că cele postate nu se lipesc de nimic. Nu sunt sigură că moliile depun peste o mie de ouă care nu au cum să rămână depuse pe ce au fost depuse’, a spus o femeie.

‘Sunt o mulțime de ouă pentru o singură molie’, a spus o alta.

Mulți au refuzat să creadă că bilele provin de la o ființă vie și au susținut că sunt din interiorul unei jucării.

Dar mama a rămas fermă și a sfârșit prin a stropi bilele negre cu insecticid.

‘Ai avea nevoie de o lupă pentru a vedea și a identifica ouăle de căpușă, nu le-am mai văzut până acum și chiar și atunci ar fi mici. Nimfele de căpușe sunt abia vizibile cu ochiul liber’, a spus un specialist care a comentat de asemenea la postarea femeii.

Din fericire, familia din Australia a reușit să se debarseze de sutele de ouă de insecte din casă fără ca acestea să eclozeze.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com