Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani, dar chipul său e greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani, dar chipul său e greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

de Libertatea pentru femei, 06 iulie 2021, 20:34

Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani. Numele său a fost multă vreme cu cel al celui mai faimos personaj pe care l-a întruchipat: Rambo. Însă azi Sylvester Stallone este aproape de nerecunoscut. A devenit dependent de operațiile estetice și asta se vede.

Buza de sus, arcadele sprâncenelor, pomeţii, toate au fost modificate în urma injectării cu Botox. Așa că nu e de mirare că, odată cu ridurile, lui Stallone i-a dispărut și mimica feței ce pare acum încremenită, dar și zâmbetul altă dată celebru.

Sylvester Stallone „inspirat” de pasiunile mamei sale

Se pare că Sylvester Stallone a moștenit pasiunea pentru intervențiile chirurgicale la nivelul feței de la mama sa, Jackie Stallone, o adevărată legendă a Hollywood-ului.5.6M155

Ea s-a stins din viață anul trecut la 98 de ani, fiind cea care i-a insuflat fiului ei și dragostea pentru întreținerea trupului. Jackie a lucrat o vreme inclusiv ca acrobată și a devenit prima femeie care a avut o emisiune zilnică de fitness.

Își deschisese chiar o sală de gimnastică destinată în exclusivitate femeilor. A fost tot timpul în formă, având mare grijă de corpul ei.

Însă Jackie nu a ascuns niciodată faptul că și-a făcut operații estetice, unele mai puțin reușite decât altele, spre deosebire de fiul ei Sylvester.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com