Tânăr ajuns la spital cu dureri cumplite de ureche. Halucinant ce a descoperit medicul de gardă după control

Cazul unui tânăr face acum ocolul pământului. Acesta a ajuns la spital cu dureri cumplite de ureche. Iar ce a descoperit medicul de gardă după un control amănunțit este de-a dreptul halucinant și chiar înfricoșător.

a

Tânărul pacient s-a plâns de un disconfort teribil la nivelul urechii, iar ce a găsit înăuntru medicul care l-a luat în grijă este demn de filmele horror.

Tânăr ajuns la spital cu dureri cumplite de ureche. Halucinant ce a descoperit medicul de gardă după control

Mai exact, se pare că un gândac s-a instalat în urechea pacientului, în căutarea unui loc uscat unde să se încălzească noaptea. Lovind din picioare, insecta amenința chiar să spargă timpanul tânărului.

Incidentul a avut loc în timpul unei perioade de frig în orașul Huizhou, care este situat în provincia Guangdong din sudul Chinei, lângă Hong Kong.

Medicul Fu Jia, director adjunct al Departamentului de Otolaringologie și Chirurgie a Capului și Gâtului al spitalului din Huizhou a explicat cum a reușit să prindă gândacul care își găsise „adăpost” în urechea tânărului.

Cum a reușit medicul să prindă gândacul din urechea pacientului

Specialistul a povestit că tânărul a ajuns la spital spunând că avea ceva în ureche. Într-o primă fază, doctorul a procedat la inspectarea urechii bărbatului cu maximă prudență. Iar examinarea s-a realizat într-un mod extrem de minuțios, ca gândacul să nu pătrundă mai mult în urechea bărbatului, fapt ce i-ar fi putut afecta destul de grav timpanul.

A intervenit cu un endoscop, însă de fiecare dată când medicul era pe punctul de a prinde insecta, gândacul se mișca, ceea ce provoca dureri acute pacientului.
Așa că medicul a decis să-i administreze o anestezie tânărului. Iar acest lucru a făcut posibil ca specialistul în chirurgie să reușească în cele din urmă să scoată gândacul din urechea pacientului său.
Iar pățania tânărului face acum înconjurul lumii, mai ales că medicul a filmat și fotografiat intervenția total neobișnuită.

Sursa foto: Spitalul Huizhou/AsiaWire

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com