Tania Budi a fost amanta lui Gigi Becali? Cum se apară fostul fotomodel

Tania Budi a fost acuzată de fostul deputat Cristian Rizea PSD că ar fi avut o relație interzisă cu Gigi Becali. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a reacționat șia  spus adevărul.

a

Tania Budi a fost amanta lui Gigi Becali?

Cristian Rizea, un apropiat al patronului FCSB Gigi Becali, a făcut declarații scndaloase pe pagina sa de Facebook cu privire la relația pe care ar fi avut-o cu Tania Budi. Fostul deputat a acuzat-o pe fosta iubită a lui Cătălin Botezatu că ar fi avut o relație interzisă cu Gigi Becali. Astfel, fostul deputat a susținut că, pentru suma de 5.000 de euro, vedeta l-ar fi vizitat pe afacerist în camera nupțială din închisoare. Mai mult, cei doi ar fi fost amanți pentru o lungă perioadă de timp.

Tania Budi a reacionat și a spus adevărul cu privire la întregul scandal.

Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat Tania Budi, în exclusivitate, pentru impact.ro. 

Cristian Rizea, atac la adresa lui Becali

Cristian Rizea a fost un apropiat al familiei Becali timp de ani la rând. Însă, Cristian Rizea face acum tot posibilul să îl discrediteze pe celebrul latifundiar. Fostul deputat PSD, în vârstă de 51 de ani, spune că imaginea de familist convins și de om al bisericii pe care Becali o afișează nu l-ar fi convins.

,,După ce a ajuns după gratii, Gigi și-a continuat stilul extravagant și, profitând de perioada când, cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului “Viitorul” Constantă, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București-Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul cu celebra divă.

Știu că acesta a încercat și să el profite de farmeceleTaniei Budi la unul dintre drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în pachetul plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă.

Acesta este, de fapt, adevărul despre războinicul luminii, care vorbește despre moralitate, religie și valorile familiei atunci când este în public, el fiind, de fapt, un depravat ca mulţi alții. Până la urmă și ca și noi, ceilalți păcătoși, ne ghidăm după vechea vorbă românească, dar modificată și adaptată realităților noastre: “Să facă ce face popă, nu ce zice popă”. Poate, totuși, cineva curios să știe cum a devenit peste noapte Gigi Becali un mare miliardar? Continuarea în episodul următor din cancanul lui Rizea…”, a scris Cristian Rizea pe pagina de Facebook.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com