Țara care îi pune pe turiștii străini să achite mii de dolari ca “taxă de coronavirus”

Turiștii străini care vor călători în Cambodgia vor trebui să achite cel puțin 3.000 de dolari înainte de intrarea în țară.

Este vorba despre un depozit care trebuie să asigure cheltuiele legate de o posibilă infectare cu coronavrius, scrie Frommers.com. Măsura este valabilă de pe 11 iunie.

Anunțul a fost făcut de ambasada SUA din Cambodgia, scrie nextshark.com. Banii pot fi plătiți cu cardul sau cash.

Autoritățile statului asiatic au luat totul în calcul, inclusiv transportul de la aeroport la centrul de testare, evaluat la 5 dolari.

100 de dolari costă testul de coronavirus, iar 60 de dolari vor acoperi o noapte de cazare și trei mese în așteptarea rezultatului.

Costurile cresc în cazul în care cineva este testat pozitiv. Atunci, toți pasagerii din avion vor fi plasați în carantină pentru 14 zile.

.

Fiecare zi de carantină va fi taxată cu 84 de dolari, la care se adaugă din nou 100 de dolari pentru test.

Cei care vor infectați cu coronavirus vor avea de plătit 225 de dolari pe zi la spital, plus alte patru teste. Totalul ar ajunge la peste 3.500 de dolari.

Lista nu se oprește însă aici. A fost prevăzută chiar și o taxă de incinerare, de 1.500 de dolari, pentru cei care vor înceta din viață din cauza Covid-19.

În afară de dovada depozitului, turiștii trebuie să aibă o asigurare de călătorie de 50.000 dolari.

În Cambodgia sunt în prezent doar trei cazuri active de coronavirus.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com